torsdag 14. oktober 2010

Voksenliv

Uff, denne uka har vært full av den type voksenting som jeg får HELT hetta av. Jeg er litt som Peter Pan, jeg får helt fnatt av tanken på at jeg skal være voksen.

Jeg nevner i fleng:
- Jeg ble helt vill da vi pakket opp den nye komfyren. Sjekk DEN svære langpanna, skrek jeg nærmest til mannen min. Jesus maria!
- Vi har kjøpt en stikksag denne uka. Nå har vi omtrent alt av verktøy som finnes der ute.
- Vi har vært på dugnad i sameiet.
- Jeg har stått opp tidlig for å vente på en rørlegger (som aldri kom).
- Jeg har planlagt neste ukes strikk og drikk. Det er jo så gøy, men det er ganske kjerringaktig også å ha syklubb, eller?
- Jeg måtte jobbe når jeg egentlig skulle ha fri for å få kabalen til å gå opp på jobb.Jeg klarer lissom ikke helt å venne meg til tanken om at jeg har fast jobb engang, og har hatt det i over fire år allerede!

Så i dag protesterer jeg mot voksenlivet.

Jeg har sovet i 11 timer og 17 minutter, nesten på trass. (jeg vet at det var presis så lenge fordi jeg har et sånt program på telefonen som registrerer det).
Det er fint vær ute, men jeg skal være inne, nesten på trass. Jeg skal se på tv og drikke brus, midt i uka. Det er sånt som ungdommen gjør vel?
Tror ikke jeg gidder å lage middag i dag heller.
Og jeg vet jeg burde vaske badet, men det gidder jeg ihvertfall ikke å gjøre.

Men jeg må kanskje vaske noen klær (men bare fordi jeg må).
Og jeg må vente på elektrikeren. Og han må komme i dag, ellers blir det katastrofestemning i heimen. Det viste seg nemlig i går at den integrerte oppvaskmaskinen ikke gikk an å integrere fordi det satt en stikkontakt i veien. Poenget med å gjøre hele denne operasjonen var jo å få integrerte hvitevarer, så det BØR ordne seg, for å si det sånn.

Ha en fin dag folkens! Håper dere også kan gjøre akkurat det dere har lyst til i dag!

I've been doing so many grown up-things lately, so I'm protesting today by watching tv and doing absolutely nothing (except from crocheting).

5 kommentarer:

 1. Hehe, kos deg masse med barnslig dag! En ting jeg skikkelig savner er å rett og slett kaste bort en dag...Det er DIGG det! :)

  SvarSlett
 2. Herlig innlegg!:) Og, herligheten! Mailet ikke vi på mandag om disse "matvarene"? De kom i går! Herreminhatt! For en ekspressleveranse!!! Og, det falt absolutt i smak!! Jeg er overveldet på så mange plan akkurat nå:)

  SvarSlett
 3. Ble litt gira da vettu, så jeg hekla på mandag og tirsdag og svuppa det i postkassa på vei til kveldsvakt på tirsdag. Godt med alt som er gjort! Bra du likte det :)

  SvarSlett
 4. Ja herlig å gjøre som man vil!!!
  Enten det er på trass eller ei.....

  I dag har jeg bare sulla og jo har drukket brus også :0

  Ha en fin trass kveld!

  SvarSlett
 5. Føler med deg! Eg også har gjort så alt for mange vaksenting i det siste, og tatt så alt for mange vaksenbestemmelsar. I dag kosar eg med med Simpsons på tv og Kims bamser med paprikasmak i godteskåla. :)

  SvarSlett