tirsdag 28. september 2010

Hvordan bruke safety-eyes

Her er en liten bruksanvisning på hvordan man setter inn øyne i lekedyr (to ulike typer safety eyes). Man kan bruke dem til hekla, strikka og sydde leker. Jeg har øyne til salgs, skriv mail til kapteinbiff@gmail.com for å kjøpe. Prisen er 5 kroner per par, pluss porto.

Det viktige er å feste øynene riktig vei, og festet dem skikkelig, slik at de sitter godt fast. Det er også greit å vite at når de først er festet er det ingen angrerett, det er umulig å få dem ut igjen.
Plasser øynene. Bruk tid, og pass på at du blir fornøyd. Som sagt kan du ikke angre!
På baksiden ser det slik ut. Den lille metallbiten skal festes slik den holdes på bildet, altså skal piggene peke OPP, og den rette delen skal peke NED.
Så presser du metalldelen jevnt ned på pinnen. De to piggene vil da lage en sperre mot pinnen, som gjør at den ikke kan tas av igjen. Dytt så langt ned det går, slik at øynene sitter stramt inntil på forsiden. 
På denne typen skal taggene også peke oppover. Disse er ganske harde å feste, og du må bruke skikkelig makt. De passer, selv om det kanskje ikke kjennes slik ut! Dytt ned så hardt du klarer.

Lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar