mandag 5. juli 2010

Giraffen og elefanten

Nå som bursdagen til den lille ettåringen jeg kjenner er over, er det vel greit å publisere hva jeg sydde i bursdagspresang. Denne lille tulla har fått sin andel hekla rangler og andre heklagreier, så jeg tenkte jeg skulle prøve å sy litt. Det er det skikkelig lenge siden jeg har gjort, og det merka jeg på skuldrene dagen etterpå... Når jeg hekler slapper jeg heelt av, men f.eks strikking og sying gjør meg litt anspent. Mønstrene til disse to fant jeg i boka More Softies, som er en kjempefin bok med masse gode og enkle mønstre. OG - den koster bare 116,- på capris. For de som ikke vet hva Capris er: det er en norsk nettbokhandel med kjempegode priser og utrolig stort utvalg. Bøkene jeg tidligere pleide å bestille fra Amazon kan jeg nå bestille derfra. Kjøper man for over 200,- blir det gratis frakt også :)

Det er den danske dama Kristina Karkov fra bloggen karkovski som har tegnet begge mønstrene. Stoffet kjøpte jeg på Panduro.

2 kommentarer:

  1. Disse var jo utrolig søte! Må man kunne sy ordentlig for å klare å sy disse?

    SvarSlett
  2. Kommer an på hva du tenker er ordentlig. Jeg er ikke så veldig god til å sy men fikk det til på et vis til slutt.men det følger med greie instruksjoner.

    SvarSlett