mandag 21. januar 2013

Geometrisk pledd

Husker dere dette pleddet fra Ferm Living jeg ønsket meg til jul? Jeg fikk det ikke, og det var like greit. Jeg kom plutselig på en ting jeg hadde pinnet på Pinterest for mange måneder siden, nemlig dette:
Viser seg at hun som har laget dette også har laget et pledd, og det ser sånn ut:
Jeg falt pladask, men orket ikke tanken på å finne ut mønsteret til dette selv. Hun har ikke lagt ut mønsteret, men hun linker til en annen blogger som har laget denne, og her finner du også mønsteret:
Og jeg begynte å le, så lett er det!
Så her er prøvelappen, og da er det vel bare femti tusen femhundre og nittini lapper igjen!

EDIT: sjekk også ut Pernilles teppe her

onsdag 16. januar 2013

Ape ala titten tei


De av dere som følger meg på instagram har allerede sett denne søtingen som jeg dessverre ikke kan beholde selv. Jeg syns han ligner litt på titten tei med den lille hvite og røde trøya, mens andre forslag har vært Willy - dere vet hva "hvor er Willy"-bøkene. 

Syns det er så snålt hvor mye personlighet disse tassene får, og hvor forskjellig uttrykk de får. 

Denne apen skal jeg gi til en bitte liten baby jeg kjenner, men vil du lage en selv (og det er faktisk lett, jeg lover!), så får du kjøpt mønsteret til apen i eplabutikken min. 
 

lørdag 5. januar 2013

Møt Morten!


Dette er reisepingvinen Morten som Louise fra Danmark har heklet etter mitt mønster! Som dere ser har han også fått en koffert, og det er fordi han er på reise! Han blir med venner og kjente verden rundt og blir tatt bilde av. Veldig gøy!
 
 Han har tilogmed vært en tur offshore og fått en rød regnbukse!
 Godt nyttår fra Morten og meg, med håp om et bedre bloggeår!