torsdag 13. september 2012

Tusen takk!

Hva mer kan jeg si enn tusen, tusen takk for den uventede varme velkomsten. For en verden dette er, at bak glansbildene sitter det omsorgsfulle fantastiske damer. Jeg har trodd det var sånn det var, men nå syns jeg jeg vet litt mer om det.
I den nye gangen min er det litt blanding av nytt og gammelt. Sauen og skyen har jeg blogget om før. Dråpene er et RareRina-plagiat, og jeg har kjøpt mine her på etsy.

6 kommentarer:

 1. Jeg fik vist ikke kommenteret på dit forrige indlæg, for jeg blev så ramt. Hvad siger man? Hvilke ord kan trøste og udtrykke den empati man føler? Det gør mig virkeligt ked at høre du mistede din mand! Men jeg er rigtigt glad for at have dig tilbage, og håber det er et skridt på rette vej til at bearbejde din sorg. Kram

  SvarSlett
 2. Så godt at det kan hjelpe litt å være tilbake i bloggverden :) Og nå synes jeg den døren din var fin på en helt annen måte... Vakkert!

  SvarSlett
 3. Jeg har gått og tenkt på deg mye siden jeg leste det siste innlegget ditt. Hva skal jeg si...Jeg har savnet bloggen din, velkommen tilbake, håper du finner gleden her inne igjen og det du har opplevd burde virkelig ingen oppleve. Det virker rosenrødt på mange blogger, men det er vel et fristed for mange. Og du, den store pingvinen du heklet som jeg kjøpte av deg er fremdeles stor stas for Mathilde på 15 måneder. Du sprer enormt mye glede i det du lager.

  SvarSlett
 4. det er litt lett å glemme det, at bak hvert anonymt bloggnavn sitter et menneske, som føler, ler og gråter med oss, når vi trenger det!

  døra di blei kul! ..kanskje husker man heller å ta med paraply når man går ut og?!

  SvarSlett
 5. Hei, ville bare si at jeg setter pris på å ha deg her i bloggverdenen :)

  SvarSlett