lørdag 11. februar 2012

Revebrosje

Noen andre som meg som så denne brosja på forsiden på Etsy i går? SMELT! Nå er jo dessverre ikke jeg akkurat så brosjete av meg, men det kan jo hende noen av dere er. Løp og kjøp! FineDollyLolly heter hun som har laget den. Jeg er stum av beundring.

9 kommentarer:

 1. Ja, den er så fin! Jeg "pinnede" den i går på pinterest, så det er lidt sjovt, at du også havde set den:)

  SvarSlett
 2. Jeg pinna den, jeg også, nå etter at du viste den. Jeg har et "board" med rever, så det passa utmerket. Men det skulle vel noe til før jeg putta den på framsida av meg... Men altså, kjempefin!

  SvarSlett
 3. Vi er nok mange av arten "ikke så brosjete", men denne er søt, da.

  SvarSlett
 4. Hvor er den skøn - lige noget for mig!

  SvarSlett
 5. Inte jag heller vanligtvis, men jag är nästan beredd att göra ett undantag

  SvarSlett
 6. Hvor er den fin. Virkelig sød!!!
  God ide med at bruge perlerne til halen, det giver den virkelig dimention og liv.

  SvarSlett
 7. for en søt liten rev :)

  og nydelig isbjørn du har laga!

  Jeg har strikka de tøflene du har blogga om flere ganger, Og har funnet ut at det beste er å strikke toppene sammen. Starter med 10 masker og legger av to masker der det står at man skal plassere en markør. Og strikker sammen igjen der det står at man skal plassere markør. Da slipper man litt sying, og det blir ikke en stygg søm. De blir bare fine og glatte hele veien. Hælen blir også finere synes jeg.
  Bare et lite tips ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åj, det høres komplisert ut. Jeg syns alt annet enn vanlig frem og tilbake er altfor vanskelig. Syingen har jeg fått dreisen på derimot, men tipset er sikkert superbra til folk som er flinke til å strikke!

   Slett