tirsdag 13. desember 2011

julestue

Jeg syns alltid det er vanskelig å plukke ut juletre, når man står blant mange trær mister man lissom helt oversikten over hva som er lite og stort. Vi tenkte at dette treet var dødsfint og ville passe perfekt hos oss, mens det viste seg at det kanskje hadde passet like godt hos noen med en dobbel så stor stue. Det er jo ikke akkurat undermøblert og dødsgod plass fra før i denne stua... Men vi liker det likevel! Det er første år vi har juletreet fremme så tidlig, men siden vi ikke skal være hos oss selv i jula er det koselig å ha det litt før vi drar bort.

16 kommentarer:

 1. Hehe, det høres ut som oss, treet vårt er egentlig også litt for stort (les bredt). Menmen. det er fint da :) Kjempekoselig julestue hos dere!

  SvarSlett
 2. Fint! Och fantastisk hyggeligt med pejs.

  SvarSlett
 3. Syns det så koselig ut jeg, ekke så fali om det er trangt i noen uker vel ;)

  SvarSlett
 4. What? tenkte jeg, juletre NÅ? I november? Jeg har visst ikke innsett at det er jul snart... Jeg er fortsatt i november jeg. Huff, sørgelig på etterskudd.
  Fint tre! Det ser så koselig ut Ü Men det er sant som du sier, det er vanskelig å få rett størrelse på treet. Jeg skulle gjerne hatt et lit og søtt et, men vi ender alltid med et som bøyer toppen mot taket...

  SvarSlett
 5. Ser veldig koselig ut hos dere. Et smalere tre ville jo vært fint, men ikke så lett å finne. Neste år vet dere at det er det dere ønsker dere.

  Jeg hadde et fantastisk fint juletre et år, det var akkurat passe stort, passe høyt, passe bredt og grenene var passe tett. Jeg ble så glad!

  Her jeg bor nå er det veldig lite plass til tre. Kunne nok presset inn et i en krok, men det er ikke helt stemning for det her hjemme. Dessuten har jeg søsken som er tåler juletreet veldig dårlig, så da er det jo ikke så morsomt. Har planer om et tre i plast, men de jeg liker er så veldig dyre. Så et fint i Sverige i år, og det kostet over fem tusen kroner. Angrer litt, men det er for mye penger.

  God jul!!!

  SvarSlett
 6. fem tusen kroner, det sparer du jo inn på 5-6-7 år :) Har også sett at plasttrærne har blitt fine. Men ingenting slår den lukta som er i stua mi nå :)

  SvarSlett
 7. Aaah så fint! Vurderer å ta det tidlig i år jeg og. I fjor ble det kjøpt inn på lillejulaften.

  SvarSlett
 8. Wow! Juletre allerede? Setter dere det inn til Lucia? Jeg synes at juletrær skal være litt lubbne, og at dere hadde pyntet utrolig flott!

  Jeg mener egentlig at stjernen på treet skal tuppe taket, det er det jeg er vant til hjemmefra.. men måtte gi tapt for den idèen etter at sambo og jeg prøvd det et år, selv om vi hadde 4,30 i takhøyde.. Nøyer meg med noe litt mindre i år!

  Jeg kom i alle fall skikkelig i stemning av å se hvor fint dere har det!

  SvarSlett
 9. Jeg syns også de skal være sånn, tror ikke det blir tynnere til neste år heller! Men ja, det er ekstremt tidlig å sette det frem, men sånn måtte det bli i år. Vi har veldig høy takhøyde vi også, så til taket hadde vært helt uoppnåelig. Men det er fint da, når det går helt opp. Vi har pynta med sølv og halm i år, og droppa glitteret. Funker fint!

  SvarSlett
 10. Så koselig :-) Jeg sitter også å lurer på om ikke juletret må komme opp snart :-)

  SvarSlett
 11. Å, for en flott stue!! Nyydelig! Synes treet var kjempefint :)

  SvarSlett
 12. …....... /)
  ……... ( , )
  ….….|░░░|
  ……..|░░░|☆ Feliz _(♥)_
  …..@|░░░|¸.¤“˜¨Navidad.
  .¨˜“¤|░░ഐ¤ª@“˜¨¨y
  …¨˜“გª¤.¸::¸.¤ª☆“˜¨¨Año Nuevo.
  …¤¸*¸.¤ª“˜@¨¨¨***2012****.
  *♥*.

  SvarSlett
 13. Så koselig! Synes treet passet bra jeg :) Og sofaen deres er sååå fin!

  SvarSlett
 14. Nå har jeg 'fulgt' deg en liten stund uten at jeg har lagt meg til. Må si du er en kløpper med heklenålen.
  Nå har jeg lagt meg til som følger, så da får jeg varsel hver gang du legger ut noe nytt :) Gleder meg allerede

  SvarSlett
 15. Jeg har vokst opp i de grønne skoger og med en far og onkel som juletreselgere og jeg må si at dere har funnet dere et foltt tre. Bredt?! Kanskje det. Men symmetrisk, tett og grønt. Akkurat som jeg ville hatt det selv ;) God fornøyelse!

  SvarSlett
 16. superkoselig. Så fint å se et stort bilde av leilighten din også :) Veldig julete, og elsket bakgrunnen til pcn din. Har samme designer på min ipod og nintendo ds ;) og pc faktisk!!

  SvarSlett