lørdag 17. desember 2011

God jul til meg

Jeg er litt vanskelig å kjøpe gaver til har jeg hørt, veldig sær og bestemt i smaken. Så når jeg kommer over noe som jeg bare MÅ ha er det best å kjøpe det til seg selv, og så kommer det jo som en slags pakke i posten. Denne magnetiske skya, som regner nøkler er bare så dritfin. Prototypen var enda finere, for den så ut som porselen, mens denne ser ut som plast. Men den er fin, da. Så fin at jeg faktisk tenker å bestille en til! Designeren er bare barnet (nesten, da), han heter Duncan Shotton, og skyen hans kan kjøpes her.

6 kommentarer:

 1. Stilig da =) en slik en skulle min mann hatt hehe

  SvarSlett
 2. Superkul sky! Jeg fikk nylig et sånt lite fuglehus med en fugl som passer på nøklene. Ikke bare er det praktisk, men det er så fiiint å se på. Tenk at sånne ting kan gi deg et smil om munnen hver gang du passerer! :-)

  SvarSlett
 3. Åh, sånna kunne jeg tenkt meg ett par av og igrunn.

  Flink til å kjøpe gaver du da ;)

  SvarSlett
 4. Den var kjempe kul. Ikke ofte det man finner noen kule nøklehengegreier ;o). Denne likte jeg godt!

  SvarSlett
 5. Ikke alltid like enkelt å kjøpe gaver til de som har litt sær smak nei :) Jeg har fått beskjed om at jeg har så kjedelige ønsker... Som åpne sølvringer (jump rings) så jeg kan lage smykke til meg selv... Diverse hobbybøker, dies til papirhobbyen osv... Jeg syns jo ikke det er kjedelig i det heletatt!!! Tenk alt det jeg kan lage da :)

  Får nok gjøre som deg, kjøpe selv, tihi

  SvarSlett