onsdag 9. november 2011

Strikk og drikk

Strikk og drikk - det er SÅ kos. For de som ikke vet det så er det et kallenavn på en gjeng fra jobben som møtes hos meg for å strikke og hekle (og ikke drikke egentlig). Det er et skikkelig lavterskeltilbud, det er bare å slenge seg i joggebuksa og ta turen. Kanskje du også har flere håndarbeidsglade kollegaer som du kanskje ikke vet om? Mange har lyst til å lære, og nå er det kjempemange på jobben min som har lært å både strikke og hekle på disse kveldene. Nå produseres det skjerf og halser over hele linja, jeg driver og blir kjent med Nepal fra Drops. VELDIG deilig garn! Dere vet vel at det er 25% på alt alpakkagarn fra Drops - ut året!

7 kommentarer:

 1. Høres ut som dere har det koselig  Det er kjekt når flere og flere får øynene opp for stikking og hekling. Det er jo så sosialt 
  Og ja, lommeboken min vet godt at det er salg på alpaca…

  SvarSlett
 2. åj, det heter vår syforening/strikkeklubb/skravlegjeng også!
  veldig koselig med slike møter.

  SvarSlett
 3. Det lyder bare så hyggeligt!

  SvarSlett
 4. Du glemte å nevne den obligatoriske kaka!! Kake må til!! :)

  SvarSlett
 5. Det ser super hyggeligt ud :)


  Hilsen

  Mads
  http://iphonereparationer.dk/

  SvarSlett
 6. Ah,akkurat det der er min plan når vi nå flytter ut av byen til et mindre sted. Har noen venninner som bor der fra før av og sammen skal vi invitere bygde-damene på hekl/strikk/drikk!
  Knall-aktivitet!

  SvarSlett
 7. Åhr! SÅ kos!:) Og, sorry for skikkelig treg tilbakemelding på spørsmålet ditt ang lue til 8-9-åring. Dette må jo være ett fantastisk sett til den alderen! Jeg skal se litt nærmere på saken, så mailer jeg deg! Oki?:) Hilsen Strikkejenta!:)

  SvarSlett