søndag 13. november 2011

Strandet hval

Jeg er så glad i hvaler, og jeg ble helt vill da jeg kom over denne finske bloggen med denne hvalen i går. Jeg har alltid tenkt at dongeristoff utelukkende egner seg til bukser, men så viser det seg at det er perfekt å sy hvaler av. Jeg hadde et halvt buksebein liggende fra en gang jeg sydde om en bukse til et skjørt, og vips hadde jeg sydd en val. Oh well, en liten hvit nødløgn der, for jeg sydde også en hval i gårkveld som ble veldig skjeløyd, og med finner som ville gjort at den bare kunne komme til å svømme rundt i ring som jeg ikke har tenkt å vise frem. Men denne her sydde jeg sammen i løpet av kort tid i dag tidlig. Nå skulle jeg bare ønske jeg ikke hadde gitt bort alle de gamle buksene mine til Fretex for noen uker siden, for jeg har lyst til å øve på å sy hvaler!

Fordi det følger ikke med noe mønster eller mal for å lage hvalen, så min endte dessverre opp litt mer stilisert i formen enn hennes fantastiske hval, men følger du bildene der hun viser hva hun har klippet ut får du kanskje til noe som ligner på en hval. Jeg vet ennå ikke om dette blir julegave eller om den har strandet her hos oss... God søndag!


14 kommentarer:

 1. Knallfin! Jeg vil også lage!! :)

  SvarSlett
 2. Jeg er imponert (som vanlig).
  Min hval hadde nok bare sett død ut. Eller den hadde nok ikke sett ut som en hval.
  Kanksje jeg skal vise denne til min mor og trygle henne om å lage en ;)

  SvarSlett
 3. Den er fantastisk. Hvis man kan være forelsket i en hval, som man ikke kender, så er det altså lige præcis det jeg er :-)

  SvarSlett
 4. Råkul! Absolutt noe for Epla om du orker lage flere.

  SvarSlett
 5. Å så fin!! Sånn fikk jeg også lyst til å lage :)

  SvarSlett
 6. Hællemåne så fin!!!! Sånn en kunne vi og tenkt oss merka jeg ;)

  SvarSlett
 7. Utrolig kul! Jeg har en liten ting for hvaler, så må nesten prøve meg på denne jeg og tror jeg!

  SvarSlett
 8. jeg har også en forkjælighet for hvaler. Synes de er skikkelig skumle, men også pirrende spennende. Og de er så fantastisk store og majestiske. Veldig fin hval dette. :) Takk for inspirasjon!

  SvarSlett
 9. Jättefin, jag hittade lite jeanstyg i gömmorna igår. Det kanske får bli en val:) kram

  SvarSlett