onsdag 2. november 2011

Nye rangler

Jeg har hekla litt de siste dagene, og det er lenge siden jeg har kunnet legge SÅ mange varer i eplabutikken på en gang. Det er endel trøbbel på epla om dagen, både for oss selgere og kjøpere, så ha tålmodighet hvis du ønsker å kjøpe noen av disse søtingene.  Og har du heller lyst til å hekle selv så har jeg både mønsterne og alle delene du trenger i eplabutikken :)

7 kommentarer:

 1. Problemer?!

  Jeg tenkte å laste opp litt nå før jeg reiser til Køben i morgen...hehe...hurra! Glæ mæ ja!

  Hærlige rangler!
  Jeg rådigger de altså. Du er min fredagsfavoritt denne uken, så passer bra det at flere flotte rangler kommer i butikken.

  So long!
  Siw

  SvarSlett
 2. Herlige rangler! Skal bestille noen slike med tiden tror jeg;)

  SvarSlett
 3. Så koselig å høre at du tenker på meg høsttid. Det var fint å lese ;). En stor klem til deg.

  SvarSlett
 4. Nå har jeg nettopp bestilt mønsteret på disse skjønningene + mønsteret til apen din, jeg GLEEEEDER meg til å hekle! Jeg tror aldri jeg har sett søtere rangler, og apebamsen din er virkelig også helt UTROLIG fin!! Siden jeg allerede har heklet en bamse til min lille håpefulle til jul, får apen vente til neste anledning, og min lille håpefulle er bittelitt større.. Ranglen skal en liten venn få til jul, gleder meg alt til å gi den bort (forhåpentligvis blir min lille variant også fin... Dine ser jo perfekte ut HVER gang!!!). Du imponerer! :) Takk for en kjempefin blogg!

  Mvh
  Maria (ivrig leser blitt, gitt!)

  SvarSlett
 5. Søtaste aperanglene :)
  Så flink du er.
  Klem, KristiN

  SvarSlett
 6. Eg liker virkelig blomsterranglene dine. Tenker på å bestille oppskriften din.
  Ha ein fin dag.
  Solbjørg

  Ps: det er gi bort i bloggen min!

  SvarSlett