mandag 28. november 2011

Julekulekrans i år også

Same procedure as every year, men i år tror jeg er siste året.  I morgen kommer det nemlig bokmerkedypdykk med kranser, og det er jo SÅ mye fint man kan lage! Nytt av året er at oppgangen er pusset opp og dørene er blitt grå. I fjor så det slik ut.

8 kommentarer:

 1. Fiiiin! Og så digger jeg HAMAdørskiltet deres, det frister å perle litt)

  SvarSlett
 2. Schtili'!
  I går hang jeg opp kransen fra i fjor. Og forfjor. Den er sliiiiiiten... Jeg tenkte umiddelbart at jeg skulle ribbe den og kle den opp på nytt med noe rart eller fint. Og så kom denne med julekuler på. Jeg venter til i morra ;D

  SvarSlett
 3. Det var dog en fantastisk smuk indgangsparti I har! Kransen er nu også fin, men wow hvor jeg lige synes indgangen er flot!

  SvarSlett
 4. Vad fin! Det var snyggt med enfärgat. Jag gjorde en sådan krans förra året, men i många olika färger. Det var så roligt att jag tror jag måste göra en i år också. :)

  SvarSlett
 5. Ja, jag hittade dig för ett litet tag sedan och började följa din blogg. är bara så dålig på att ta mig tid att kommentera... Du gör så jättefina saker och har massa roliga tips. Och din epla-butik inspirerade mig att starta min egen :)

  SvarSlett
 6. Flott krans :-) Det går litt for fort mot jul nå synes jeg, masse å gjøre! Men hadde vært gøy å få tid til å lage litt julepynt da.

  SvarSlett
 7. Jeg laget en slik til sønnen i fjor. Den skal jeg jammen vise fram.

  SvarSlett
 8. åj så mange søte kommentarer! Jeg er så enig i at inngansgpartiet er fint. Hamaskiltet er jeg også lissom litt glad i. Til Annika - tusen takk for det! Så utrolig gøy å være til inspirasjon.
  Går litt fort mot jul, får ikke gjort no særlig jeg heller. Men mye fint å se på bloggene og pinterest om dagen også da!

  SvarSlett