tirsdag 15. november 2011

En hval er gitt bort, og to er til salgs

Tusen takk alle sammen for den fantastiske responsen på et produkt jeg har tross alt har laget laget etter noen andres bruksanvisning! Jeg har trukket en vinner, og det ble Kine. Du skal slippe å betale portoen selv! Send meg en epost på kapteinbiff@gmail.com:)
Men, siden jeg først hadde begynt å klippe i den buksa følte jeg for å bruke den opp, så jeg sydde to hvaler til. Jeg tror kanskje dette er noe av det drøyeste jeg har gjort innenfor prokrastinasjon - å sy fire hvaler. Jeg trenger jo strengt tatt ingen hvaler, og ihvertfall ikke tre! Si at jeg beholder en til meg selv, og så selger jeg de to andre. Jeg har tenkt meg litt om om jeg syns det er ok - å selge noen andres design. Men det står ingenting i det opprinnelige blogginnlegget som sier at det ikke er lov, og det er ikke noen epostadresse hvor man kan kontakte eieren av designet. Det finnes også noen på etsy som selger hvaler laget med utgangspunkt i hennes mønster. Så jeg sjanser litt, og gjør det denne ene gangen - men på epla kommer de nok aldri. Som vanlig er det vanskelig å sette en pris på jobben man har gjort (jeg er jo ikke syerske heller akkurat), men jeg har landet på at jeg tror de skal koste 250 kroner pluss porto (betales via paypal). Send meg en mail hvis du vil kjøpe en av hvalene, her blir det førstemann til mølla. Nå er buksa brukt opp, og selv om jeg har fått litt dilla på å sy hvaler er det andre ting som står på lageprogrammet! Jeg har et enormt lagebehov om dagen, og prøver bare å lage det jeg har lyst til, så de grytevottene jeg hadde tenkt å lage havner stadig vekk HELT bakerst i køen - og det må jeg bare jobbe med å synes er helt ok!
Okei, litt mer om hvaler hentet på etsy. Du kan hekle en hval med dette kjempefine mønsteret, kjøpe dette dritfine hvalesmykket, kjøpe denne hvaleplansjen, denne holderen til tørkepapir, dette hvalpenalet eller denne søte hvalputa. Sånn, nå får det være nok om hvaler for en stund!

12 kommentarer:

 1. Hej! De är verkligen jättefina! Ha en fin kväll! Kram

  SvarSlett
 2. Gratullerer til vinneren. Hva er målene på hvalen? Tror jeg må kjøpe en å ha på hytta på Hvaler :-)) Så omtenksom du er som sjekker så grundig før du selger noe som du på en måte har lånt oppskrift på. Det er desverre mange som ikke bryr seg om det. Mvh Thora.

  SvarSlett
 3. Den er ca 25 cm lang, eller 35 hvis vi regner med halefinnen :)

  SvarSlett
 4. Godt at jeg ikke er alene i prokrastinatorforeningen! Jeg er forferdelig god på det! Hvalene er kjempefine, men dessverre må jeg la være å kjøpe,barna er store, og jeg har ikke barnebarn ennå,bare kattekatter, og de bryr seg bare om mus... Men de er altså kjempefine!

  SvarSlett
 5. Jeg synes dette er veldig dobbeltmoralskt gjort av deg, når du selv har vært ganske så aktiv i debatten om copycats...

  SvarSlett
 6. Det står du jo fritt til å synes, men jeg vektlegger ikke akkurat meningene til folk som gjemmer seg bak anonyme innlogginger.

  Men hvis noen andre vil diskutere dette så gjør jeg gjerne det, men føler jeg forklarer ganske klart hva jeg tenker i innlegget.

  SvarSlett
 7. Dom är verkligen hur coola som helst dom där valarna!! Oavsett om dom är gjorda efter någon annans beskrivning eller inte! :-)

  SvarSlett
 8. Jeg må vise den til min mann når han kommer hjem. Så skal jeg gi deg beskjed. Beklager at jeg blander meg opp i dette, men Anonym er litt feig. Meningene sine burde man stå for, og de må aksepteres av andre, men ikke nødvendigvis å bli forstått av alle. Det er vel ofte slik at anonyme innlegg ikke kommer på trykk, og det har jeg full respekt for at " redaktøren" velger. Jeg mener at Kaptein Biff har vært veldig ryddig og redegjorde for sin besluttning.

  SvarSlett
 9. Jeg heier på Elise!

  Men er selvfølgelig svært skuffet og fornærmet over at det ikke var jeg som vant hvalen...;) Åååå, hadde jeg bare hatt et slikt hvalbudsjett...!

  SvarSlett
 10. Underbart fina! :)
  Angående björnen så vet jag inte om det kommer att bli ett mönster av den. Just nu vill jag bara virka, inte skriva mönster :) vi får se, kanske i framtiden...

  SvarSlett
 11. The original whale is my design, and I do not appreciate copying it for commercial use. It is OK to make them for yourself, or as presents, but to make financial profit – no. I haven't had that notion on the blog post, and it makes me sad that I obviously need to add it there.

  SvarSlett
 12. I'm sorry to have upset you. I'm not sure how much you understand of my post. I gave all the whales as gifts and never sold any of them.

  SvarSlett