lørdag 29. oktober 2011

Ny veggpryd!

Jeg ble helt vill da jeg oppdaget wall decals i 2005 en gang, og i den første leiligheten vi bodde hadde vi en hel vegg med space invanders... Så flytta vi, wall decals ble allemannseie, og det dukket ekstremt mange stygge motiver opp. Jeg glemte hele konseptet med klistremerker på veggen helt til jeg kom over disse fantastiske fuglene. Jeg har lett etter noe å ha over sofaen helt siden vi flyttet hit for over 3 år siden, så nå har jeg brukt vetoretten og hengt opp disse fuglene i påvente av noe bedre. Jeg er så fornøyd! Vinylmerker til å henge på veggen er virkelig fattigmannspynt, men ekstremt enkelt å henge opp, billig, og lett å bytte ut. Det finnes tusen steder å få tak i dette her, men jeg har bestilt mine fra en butikk på Etsy som heter NouWall. Man kan velge farger, og disse er mørkebrune.  Jeg betalte 42 dollar inkludert frakt.

For meg er det kanskje ikke bare det geometriske uttrykket og den utrolige gode ideen jeg falt for, men selve motivet. Jeg gjorde masse research på paper cranes da vi giftet oss. I Japan er det nemlig vanlig å få 1000 bretta fugler i gave av brudens far som skal bringe lykke. Jeg så ikke akkurat for meg at pappa satt i månedvis og bretta fugler, så jeg prøvde istedet å brette noen selv, men innså raskt at 1000 bretta fugler er helt idiotisk mange, og gav derfor opp. Men prøv å google "paper crane wedding", så skal dere se mange som har vært standhaftige, med vanvittig fine resultater!

12 kommentarer:

 1. Vakkert! Likte det luftige uttrykket, og så er jeg veldig svak for origami.

  SvarSlett
 2. Det ser da bare for cool ud!!

  SvarSlett
 3. Dei der var kjempefine og ikkje heilt ordinære!

  SvarSlett
 4. Hei!
  Er du fortsatt fornøyd med sofaen? Sittekomfort osv?
  Vi vurderer nemlig denne som dere har som ny sofa selv...!
  Hilsen Hege

  SvarSlett
 5. hva skal jeg si, jeg sitter aldri i den så jeg syns det er litt vanskelig å svare. DEt er nemlig gyngestolen som er "min". Men hvis dere vurderer denne så vet du jo allerede at den ikke er myk. Og det er den fortsatt ikke, på en måte. Men den er god å sitte i allikevel. Men vær litt obs på at den er ganske høy, så det er litt rart å sitte "vanlig" i den, særlig hvis man har korte bein. Men å ligge i er den helt fin. Og så er den jo så PEN!

  SvarSlett
 6. Den er dritfin!!! Takk for svar og gode råd!

  SvarSlett