fredag 28. oktober 2011

Ny sofapute

Ettersom vi allerede har noen puter med gult har jeg lett en stund etter noe i rødt som kan matche fargene i den broderte puta. Det har jeg egentlig ikke funnet før jeg ryddet i klesskapet mitt og fant denne genseren, som jeg har vært så glad i men som jeg ikke bruker lenger.
 Det å lage den om til en pute er en av disse tingene som man tror er en glimrende ide men som viser seg å ikke være det. Særlig ikke for en putekresen person.
 Den endte opp helt fæl på forsiden og ok på baksiden. Denna puta lever ikke lenge, for å si det sånn!  Oh well. Det er bare å pønske ut flere puteideer!

12 kommentarer:

 1. Kjedelig med sånne gode ideer som viser seg å være langt mindre gode resultatmessig. Nå er det sikker flere vil kommentere "Neida, den var da fin", men det bestemmer du jo selv. :-)

  SvarSlett
 2. haha, ja det er det sikkert noen som syns. Men kjipt den skal bo hjemme hos meg, som ikke syns den er fin. Da spiller lissom ikke akkurat det så stor rolle, dessverre :)

  SvarSlett
 3. Jeg var så opptatt med å se på den fine skyen som lå i sofaen at jeg måtte kikke en ekstra gang for å se på den andre ;) Kjedelig når man ikke blir fornøyd, men som du skriver, da får man ordne seg en ny pute som man blir fornøyd med :) *♥*

  SvarSlett
 4. Skyen kan du lett lage selv! http://kapteinbiff.blogspot.com/2011/06/skypute.html

  SvarSlett
 5. uff jah, det er så kjedelig med slike prosjekter som ikke blir helt som man vil at de skal bli.. kjenner godt til det..
  Men man er en erfaring rikere, det kommer alltid godt med, på den ene eller den andre måte ;)

  Klem

  SvarSlett
 6. God idé da! Det skal du ha!

  SvarSlett
 7. Fargen var i alle fall fin! ;) Og for ein LEKKER sofa du har!! Stilig!

  SvarSlett
 8. syns den ser helt ok ut jeg :) den broderte puta var vartfall knall fin :)

  SvarSlett
 9. Åh jeg vil så gerne vide hvor du har købt din sofa. Nu har jeg søgt på mere eller mindre opfindsomme sofa-ord på google, men finder den ikke. Nu må jeg spørge: HVOR HAR DU KØBT DEN SOFA??

  SvarSlett
 10. Den har jeg kjøpt på living (living.no)! De har ingen bilder av den på nettet, den var veldig billig og det virker som en sofa de ikke er så opptatt av å selge. Du kan se flere bilder av den her http://kapteinbiff.blogspot.com/2011/08/ny-sofa.html og lese mer om flere sofaer her http://kapteinbiff.blogspot.com/2011/05/sofakvaler.html

  SvarSlett
 11. den heter forresten noe så enkelt som "retro"

  SvarSlett