torsdag 22. september 2011

Tips til veggpryd - 2

I det siste har jeg fått litt dilla på det abstrakte, nonfigurative, geometriske uttrykket. Sort og hvitt. Jeg har sagt det før, men jeg blir så inspirert av RareRina, som er så tro mot stilen sin. Et deilig friskt pust blant alle de fargebomba hjemmene der ute. Well well, jeg ønsker meg allle disse trykkene, men det gjelder ikke for resten av husholdningen gitt. Men fine ting da! Alle disse trykkene er laget av ulike kunstnere, og selv om de er i samme sjanger syns jeg alle har sin særegne strek. Trykk på bildene for å komme direkte til alle selgernes etsybutikker :)
12 kommentarer:

 1. Orv, sikke nogle seje tryk!!! I like!

  Kh

  SvarSlett
 2. Ja, det var fine trykk! Merkelig at tilogmed ting som "firkanter, satt på enden" eller harlekinfirkanter som jeg kaller dem, kan gå inn og ut av mote.

  SvarSlett
 3. Åj, så hyggelig med ros du kaptein! Og kjekt å vite at vi er flere...
  Takk for tips om trykk, skal se om får tid til å se på disse. Om jeg har plass til flere da. Her i gården er det også en som ikke er helt fornøyd med all veggpynten.

  SvarSlett
 4. Kjempefine trykk.

  Og du, jeg har heller intrykk av at de fleste hjemmene ikke er fargebomber. Heller tvert om. Preget av hvitt og duse farger. Føler beige og andre duse duse pasteller er noe som går igjen og igjen og igjen. Lite med sort hvitt slik som RareRina, som jeg også digger, men synes også det er få hjem med spreke og skarpe farger. Greit, det er noen hjem med mye retropreg og farger, men jeg føler ikke det hører til hovedtyngden av hjem der ute.

  SvarSlett
 5. du, det er selvfølgelig sant. Jeg glemmer bare at sånne stiler finnes, for beige er den dølleste "fargen" jeg vet, og jeg syns fransk landstil og shabby chique og sånne type ting er så fælt. Men jeg følger nok for mange retroblogger, det tar jo helt overhånd. Jeg blir aldri fornøyd, jeg! Best å bare ikke lese så mange blogger tror jeg.

  SvarSlett
 6. Masse fint! Takk for tips!

  SvarSlett
 7. Men, ÅH, linken til den øverste virker ikke. Min favoritt...

  SvarSlett
 8. Huff, sjæbbi sjiiik er forferdelig. Og nå begynner jeg bli temmelig lei retrobølgen også... Sjekk ut RTIF, de har fantastiske hjem å vise. Med knalle farger sammen med svart, hvitt og tre. Love it. Takk Finland.

  SvarSlett
 9. jeg også. men skal ikke si noe, jeg har jo et retrohjem verre enn noen andre. Men føler jeg klarer å holde meg unna den verste loppemarkedstilen, kanskje. Har vært glad i retrostilen i sikkert ti år, og prøver å keep it clean... eller no sånn.

  SvarSlett
 10. Miriam - stor tilhenger uten blogg :)30. september 2011 kl. 16:53

  Den øverste linken funker fremdeles ikke :( Kan du dele linken på annet vis? :)

  SvarSlett
 11. NÅ funker det, klok av skade har jeg faktisk testa linken denne gangen :) Løp og kjøp!

  SvarSlett