onsdag 17. august 2011

strikker litt, jeg.

Freeeem, og tilbake. Sitter i hver vår sofa og koser oss no verre. Guri så koselig det er med to sofaer, skulle ønske vi hadde plass til å beholde den grønne skjønnheten!

9 kommentarer:

 1. ojojoj, dette blir fint, Elise! Veit jo ikke akkurat hva du strikker, men det ser tett og fint og jevnt ut:)

  SvarSlett
 2. ser bra ut! Jeg er imponert, min strikkekunskaper glemte jeg for lenge lenge siden. Flink du er! Og forresten så eeeeelsker jeg sofaen deres! Gurimalla, hvorfor la jeg ikke merke til den da vi/ jeg fant meg sofa der for 2 år siden. Den vi har er helt grei, (sukk bare grei..) men putene er kossete, den tar stor plass og putene er nedsunket og ujevne i "spretten".. Grr.. Jeg ønsker meg NY retro sofa! Kan jeg spørre om prisen? Skal nok ikke ut dit med det første..

  God kveld hilsner fra Med et lekent sinn

  SvarSlett
 3. Du den koster jo under 5000 kroner! Fikk salgskatalog i posten i dag så regner med de fortsatt har den på tilbud:) og den gamle kan du jo selge på finn vettu!

  SvarSlett
 4. Ser ut som noe skikkelig deilig og mykt noe du strikker. Å jepp 2 sofaer er helt perfekt :)

  SvarSlett
 5. Jeg er ogaå veldig forelsket i den nye sofaen din. Har siklet på den lenge, men har dessverre ikke resten av familien med på laget... ennå ;)

  Jeg har strikket en del i det siste også. det er ikke så verst. Spent på resultatet ditt!!

  SvarSlett
 6. Hei, takk for hilsen og ros!
  Keramikkflaska kjøpte jeg i Helsinki (ja jeg vet, det er kjipt når man får slike svar...) og den er fra merket Seletti. Melkekartongen fra samme merket er jo å få tak i her i Norge, så den burde jo være mulig å få tak i her da?
  Jeg kjøpte den på tidenes kuleste butikk, Helsinki 10
  http://www.helsinki10.fi/

  Heihå.

  SvarSlett
 7. tusen takk for fin kommentar vedr bloggestopp. Jeg synes bloggingen rett og slett ble litt kjedelig. Alle ble så like. Meg selv inkludert. Du er en som skiller seg ut, og en favoritt. Vil følge med videre her:-) Klem

  SvarSlett
 8. Jeg skjønner deg veldig godt, jeg hadde en liten pustepause jeg også. Løsningen for meg ble å slutte å lese endel blogger, for som du sier, alt blir for likt. Nå stikker jeg hodet litt i sanden og driver med mitt eget:)

  SvarSlett
 9. Ja hva heter den nå igjen? Og hva er det fine blå du strukket. Skjønner veldig godt at du blir sint og lei når noen lager og selger ranglene dine!

  SvarSlett