onsdag 18. mai 2011

Melaminorama

Noen som har vært hos Søstrene Grene i det siste? Det burde dere, hvis dere har en nærheten! De har fått inn vanvittig mye fine ting av melamin, i verdens fineste farger og priser. Jeg må nesten slutte på jobben og begynne å jobbe på søstrene, merker jeg!

15 kommentarer:

 1. Oiii nydelige farger..Da må jeg ta turen dit:)Kjøpte akkurat 4 kopper og tallerker på kremmerhuset,sikkert til en helt annen pris:)

  Ha en fin onsdag!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. I KNOW!!! Jeg var såvidt innom her om dagen, da jeg egentlig ikke hadde tid. Så jeg sprang ut av butikken uten en eneste ting. For det var rett og slett for mye å velge i og jeg fikk beslutningsvegring.

  Takk for at du tok bilde av herlighetene. Nå kan jeg nemlig sitte og beslutte ting i ro og mak, og gå tilbake en dag jeg har bedre tid ;)

  Klem

  SvarSlett
 3. Takk for tipset!!
  Da må jeg hvertfall innover til Oslo neste uke, og ikke bare tenke på det!! :-)

  SvarSlett
 4. Oi! Må dit i morra ser jeg! Takk for tips:)

  SvarSlett
 5. Ja:) Jeg kjøpte små kopper her om dagen, de matcher perfekt med rice sine!
  Jeg digger søstrene grene, jeg også!!

  SvarSlett
 6. Oioioi, her hos deg har det jammen skjedd masse i det siste! Heilt motsatt av mi bloggtørke, altså.. ;) Men no er eg også på veg tilbake, og du inspirerer massa, Elise! :) Takk!

  Bunaden din var forresten KJEMPEFLOTT, og eg håpar du hadde ein strålande dag i går! Eg følte meg også fin i sunnmørsbunaden min, og hadde ein strålande dag.. Men i dag er eg sliten kjenner eg, og følte plutseleg at mitt stakkarslege sutreinnlegg vart altfor negativt. Eg vil jo vere positiv som du! :) I morgon...!

  Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 7. Såååå mye fine farger.
  Kunne gjerne byttet ut alle kjøkkenredskapene tenker jeg:)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 8. Oooh, dødslekkert! :) takk for tips!

  SvarSlett
 9. ååå så hærlg :-) Misunner dere som har en søstrene grene i nærheten... håper og krysser fingrene for at de bestemmer seg for å åpne butikk i Tromsø snart :-)

  SvarSlett
 10. jøsses, dere er lette å glede gitt!
  Samme her guro, jeg har vært veldig sliten i dag og har lovprist at jeg har hatt fri fra jobb. Siden vi kom hjem fra usa har jeg bare hatt fri en av de syv siste dagene, og det med ny jobb i tillegg. Jeg føler meg som en sur vridd klut, men det er ikke spesielt bloggvennlig, har jeg fått forståelse av.

  SvarSlett
 11. Jaaa, jeg tror jeg også bør jobbe der! :)

  SvarSlett
 12. Ja, det er så masse fint å få i melamin der nå om dagen. La merke til det sist jeg var innom da jeg var i Oslo. I dag fant jeg ut at Søstrene starter opp her i byen i juni. Jeg gleder meg!

  Så lott Vest-Agder bunad du har! Det var egentlig førstevalget mitt. Men så kom jeg over en brukt Bergensbunad i god stand til en rimelig penge og da ble det den! Dessuten er det så mange valg å ta når det kommer til VA..

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 13. ÅJ, takk for tipset! Jeg skal se til å komme meg til byen fortest mulig. Fant et tips om noen herlige retro radioer på clas ohlson på bloggen til supersnella også. Herlig, herlig.

  SvarSlett