torsdag 17. mars 2011

Diamantring-rangle!

Denne ideen poppet opp i hodet mitt her en kveld, og dette er mitt første forsøk. Nå skal teste ut flere måter å hekle diamanter for å perfeksjonere mønsteret, og så havner diamantringene i eplabutikken etterhvert. GØY!

19 kommentarer:

 1. Åh, den var utrolig kul!!
  Lykke til videre med perfeksjoneringen...

  Nå har jeg startet blogg, og linker litt til deg...Så titt gjerne innom :-) Har lagt meg til som følger også!!

  SvarSlett
 2. Så gøy :D!

  Baby rangle by Day
  & accessorie for mor by Night...

  SvarSlett
 3. Jeg kan absolutt like snobbehekling;) Og ingenting er vel mer snobbete enn en diamantring som er så stor at man kan henge den på armen;)

  Var nettopp innom håndlaga-sidene for første gang, mest for å se om du var nominert for det syntes jeg du måtte være, og så har du nominert meg!! Du er gæærn, jeg hører ikke hjemme der jeg!! Og så de søte ordene da!! Jeg kan ikke beskrive hvor glad og rørt jeg er! Tusen tusen takk, Elise!! Nå sitter jeg her i sofan og gråter en skvett - litt fordi jeg er trøtt etter nattevakt og litt fordi jeg har fått beskjed om at jeg ikke får ferien jeg vil ha, men mest fordi du er en absolutt engel! Jeg er så glad for at jeg fant deg og bloggen din!

  Store klemmer fra Sissel

  SvarSlett
 4. Åh - du er så kreativ og finner på fine ting å hekle! Jeg blir helt målløs!

  SvarSlett
 5. Hvor er den flot. Kan lige se den for mig i andre farver også og dig siddende med rødglødende hæklenål, for at nå alle dine mange skønne ideer :-)

  SvarSlett
 6. Vilken rolig idé!! Superfint. ;)

  SvarSlett
 7. Wow! Hvem ville ikke like en så stor diamant! ;) kjempekul!

  SvarSlett
 8. Haha, så stilig! :) Kanskje det er ein slik eg bør smykke meg med i mai når eg skal gifte meg? :)

  SvarSlett
 9. Den var kjempefin :D elsker den!!! 

  Et forslag til diamanten (vet ikke om det funker...men jeg sier nå det sånn i tilfelle) -
  Kanskje du kan hekle liksom hver side av diamanten og sy den sammen. Så kanskje sånn ca. 5 trekanter som du syr sammen i kantene ved siden av hverandre og syr sammen den minste siden på bunnen også kan du hekle rundt toppen eller noe :)
  Eller så kan du prøve å hekle en runding og øke på samme stedene slik at det blir en hexagon eller hva det kalles :)

  Jeg vet ikke om du skjønner hva jeg mener, er ikke så flink til å forklare!

  Men jeg synes den var kjempefin som den er så du trenger ikke å forandre noe! Men tenkte jeg kunne dele mine ideer ;)

  Lykke til!
  Klem Katrine

  SvarSlett
 10. Du altså! Imponerer stadig med lekne, gøyale og geniale rangler :) Utrolig kul idè!

  SvarSlett
 11. Kreativt! Veldig kul rangle.
  Klem

  SvarSlett
 12. Fantastisk! Veldig kul, altså:)

  SvarSlett
 13. Hei folkens, nå våknet jeg akkurat fra nattevaktsdvale til alle disse superhyggelige kommentarene!

  Sissel:klart du hører hjemme der! Så kjipt med ferien, jeg har også ønsket meg populære uker, så venter i spenning selv...

  katrine: helt klart, det var det jeg først tenkte å gjøre. Den så også helt annerledes ut før jeg fylte den (toppen var flat blant annet), men takk for innspill!

  SvarSlett
 14. FANTASTISK!! Herlighet - det MÅ jo bare være den perfekte gave til en nyfødt liten jente ;)

  Du er så kreativ!
  Love it!

  klem

  SvarSlett
 15. WOW! Glad for at du blogger og skaper glede stadig vekk:)

  SvarSlett
 16. Diamonds are a girls beste friend, også i rangle-alderen!

  Digger ranglene dine, altså, de er helt unike!

  Jeg har hekla en aperangle, hadde printa ut oppskrifta da den enda lå ute på nett. Håper det er ok, det er til helt personlig bruk! (vel, jeg har jo vokst fra rangler for noen år siden, men til nevøen, da.) Synes det er ufattelig trist at tjuver og missbrukere ødelegger for deling av oppskrifter på nett, har egen erfaring med dette også. Monsterbukseoppskrifta jeg har på bloggen min har jeg funnet igjen på flere andre nettsider og forum, hvor folk gjenngir teksten som om den skulle være deres egen, uten en eneste referanse til meg eller bloggen min. Det triste er at jeg har monsterbuksene langt oppi halsen nå, og dessuten totalt har mista lysten til å skrive ned oppskrifter og dele her på nett. Sånt gjør meg sint! Bør vi ikke være takknemlige for at noen gidder å lage en oppskrift til oss (veit folk hvor lang tid det tar?) og klare å følge retningslinjene de setter opp for bruk?

  Takk for masse inspirasjon i alle fall, og for oppskrifta.

  Ha en ranglefin dag! (o:

  SvarSlett
 17. Klart du skal få bruke den til personlig bruk, det gjelder dere alle sammen. Jeg deler fortsatt ut mønsteret, men det er fint å ha kontroll over det. Det er kjipt når andre skal gjøre profitt på ens egen goodwill. For min del fikk jeg min utblåsning og kjenner jeg har det bedre når jeg gir faen enn når jeg googler rundt etter copycats. Jeg lager mønstre fortsatt, og det er jo så gøy, så jeg håper du får lysten igjen du også.
  Et tips også til sammenhekling, er å hoppe over en maske istedet for å hekle sammen. Da får du færre huller, men å bruke en mindre heklenål ville nok også funket.

  SvarSlett
 18. Den var jo bare FANTASTISK! Jeg er helt imponert over deg og din skaperlyst, må si jeg er veldig glad for å følge deg hver dag! Du er en diamant selv du da :-) hehe

  SvarSlett