torsdag 3. februar 2011

Mange baller i lufta...

 Jeg har gått i flere-prosjekter-på-en-gang-fella. Jeg VET jo at jeg er nødt til å gjøre ferdig et prosjekt før jeg gjør ferdig det neste, ellers blir ingenting ferdig. Nå er jeg heldigvis ferdig med de blå tøflene, og den lille angry bird-fuglen. Jeg har igjen å hekle en aperangle til en kollega, og en Ape ala kaptein biff til ei venninne som er gravid på overtid (er nesten ferdig med den men gikk tom for garn), og jeg tenkte å sy en liten ting til henne, og hun har også ønsket seg en rangle. Så er det en drillstavrangle for ei venninne, og DERETTER er det ingen flere pliktoppdrag. Herlig. Oh well, jeg mener å huske jeg har endel fri i turnusen om to uker... Men jeg skal ikke klage, det er stas å ha mye å gjøre! Målet er å ihvertfall bli ferdig med Apen, aperangla og drillstaven før jeg går på kveldsvakt i dag...

Jeg har også store planer om å lage flere rangledyr, blant annet er det en gullfiskrangle som surrer i hodet mitt, en krokodille og den lille muldvarpen. MEN, jeg er litt ranglelei om dagen og prøver å gjøre litt lystbetonte ting. Jeg har for eksempel bestilt garn til å lage pickles vaffellue. Jeg er jo så dårlig til å strikke, men jeg håper jeg får til dette. Jeg har jo skjønt at denne lua skal være nokså lett, til tross for at den ser dødsavansert ut. Jeg har bestilt garn i disse fargene ( badeand i soft superwash og vårløv i silk mohair) :
Jeg mener, 68 kroner for et nøste med mohairgarn, det BØR bli fint, og jeg BØR få det til!

Neste post på programmet er disse vottene, de heter Friendship mittens, og er hekla! Vottene på dette bildet er det Allison bak bloggen Field Wonderful som har laget, og jeg har fått låne bildet :)

Er veldig spent på om jeg får det til, det ser unektelig ganske vanskelig ut? Mønsteret er gratis, og kan finnes her:

10 kommentarer:

 1. Hvis du lager en krokodillerangle - så bestiller jeg usett.

  SvarSlett
 2. Så masse flotte prosjekter på gang og på listen! Og, jeg gikk nesten i taket når jeg las "den lille muldvarpen"! Giiiisp! Så FANTASTISK!! Heia Elise sier jeg bare!!:)

  SvarSlett
 3. De ting du laver er fantastiske og det er dejligt at du har en masse at lave. Jeh kander godt det selv, at man skal huske at få afsluttet opgaverne. Vanterne ser rigtig dejlige ud - håber det må gå godt med at lave dem. Jeg har selv et ønske om at lære at strikke finger vanter en dag.. en dag

  SvarSlett
 4. Lykke til med både vottar og hua! Vaffellua er veldig fin.... :) Tenker du greier det med glans!

  Og dei vottane dei var jo stilige... Glede meg til å sjå koss dei blir!

  SvarSlett
 5. Oj! Den lille muldvarpen-rangle høres fantastisk ut! Men det er aperanglen også - og jeg venter spent på om Linn skal skjønne at hun ikke har kjøpt den eller om den blir lagt ut for oss andre (jeg synes jo litt synd på henne, men håper også at den skal skal bli min:)

  i.

  SvarSlett
 6. Jeg kan jo ikke love at jeg får til verken krokodille eller den lille muldvarpen, men er jo gøy å ha noe å pønske litt på! Linn strever med å få kjøpt ranglen stakkar, men har sagt at jeg kan legge den ut for åpent salg, så det gjør jeg NU!

  SvarSlett
 7. Veldig synd for Linn og veldig flaks for meg!

  i.

  SvarSlett
 8. Vaffellua får du til! Den ser mye mer avansert ut enn den er. Jeg skal nå igang med min 5 vaffellue og når du har fått det inn i fingrene går det fort. Lykke til!

  SvarSlett
 9. jeg har sett de vaffelluene dine, dødsfine! Nå er jo jeg en skikkelig nybegynner når dte kommer til strikking, men på instruksjonene ser det lett ut, og det er jo mange gode hjelpere i denne bloggverdenen!

  SvarSlett