lørdag 26. februar 2011

Ferdig vaffellue!

Endelig i mål, jippi! Jeg har lært masse om strikking mens jeg har holdt på, f.eks har jeg lært meg å se forskjell på hvordan rette og vrange masker ser ut, og det gjør alt ganske mye enklere kan jeg love! Til neste gang er jeg mange erfaringer rikere, jeg vil lage den lengre, færre runder mellom rapportene, mindre hullete og i en litt mindre knæsja farge blant annet. Skal jeg fortsette med samme garntype tror jeg også jeg vil gå ned en pinnestrørrelse. Til alle som fulgte min frustrasjon her, så kan jeg fortelle at jeg strikka hele greia på rundpinner helt frem til de to siste rundene, så drit i settepinnene så langt det er mulig!

Jeg la opp 96 masker istedet for 112, og det ble veldig passelig. Jeg brukte pickles mohair og  pickles soft superwash, og det er virkelig soft! Jeg brukte bare litt over et nøste, så nå har jeg en stor rest som jeg lurer på hva jeg skal finne på forno lurt med... Som dere ser så er fargene ganske ulike, men det blir fint når man strikker dem sammen, det brekker gulfargen på en fin måte syns jeg.
Mønsteret anbefaler jeg til alle, det ser dødskomplisert ut, men består bare av helt vanlige rette og vrange masker! NEXT!

14 kommentarer:

 1. Jättefin!! Jag är så imponerad av alla som kan ticka. Själv kan jag inte alls. Virka kan jag, men sticka lyckas jag visst aldrig lära mig. :-)

  SvarSlett
 2. Oh JoY!
  Nydelig Vår-lue,
  nesten som en hestehov :)!
  Den som kunne strikke...

  God helg til deg!

  SvarSlett
 3. Veldig veldig fin! Og digger at den er gul!

  SvarSlett
 4. Hærlig farge!! Den ble kjempefin! Fin lørdag :)

  SvarSlett
 5. Fantastisk fin!!! I like! Tenkt på ytteligere produksjon til Epla-butikken? :D

  SvarSlett
 6. WOW - gult er kult - og ikke sant - det er nesten en slik "superkvinne"-følelse når man har sluttført mønsterstrikk som man i har kastet seg ut i uten å beherske helt. Been there, done that ;).

  SvarSlett
 7. Gratulerer med et godt gjennomført strikkeprosjekt. Herlig følelse å mestre noe man trodde var for komplisert.

  SvarSlett
 8. Kjempefin - det er så morsomt når man står løpet ut & får det til, sant? Nå er du vel klar til å strikke pulsvanter også?
  Ha en fin lørdag :-)

  SvarSlett
 9. Så flott den vart! Herlig farge du har valgt.

  SvarSlett
 10. Fantastic hat!! Just fabulous!

  SvarSlett
 11. For en deilig lue!! Sikkert enkelt, men det seeer komplisert ut..Elsker fargen!
  God helg til skjønne deg:)

  SvarSlett
 12. altså, jeg er ikke heeeelt grønn når det gjelder håndarbeid, men strikking og jeg er ikke akkurat som hånd i hanske, så jeg blir SÅ imponert over deg som strikker ikke bare rett fram og tilbake, men i avanserte mønstre og så blir det noe til slutt! :) Kjempefin lue.

  SvarSlett
 13. Den er FANTASTISK flot, og jeg elsker farven!
  Du ser superfin ud med den på.

  SvarSlett
 14. takk så søte dere er alle sammen. Det ER bare rett og vrang altså, og det er jo det geniale med denne lua, den ser superfancy ut og så er den så lett å lage. Nå har jeg bestilt garn til å lage en til :)

  SvarSlett