mandag 20. desember 2010

Superenkle papirstjerner

Da jeg var hjemme sist uke dumpa jeg innom Äntligen hemmas sesongavlutning. Vi har ikke TV4 hjemme, så jeg hadde glemt at det eksisterte, men gurimalla for et fint konsept det programmet er. Karin - som alltid har vært min favoritt - brettet noen papirstjerner som ser veldig avanserte ut, men som er superenkle å klippe ut og sette sammen, så det har jeg testa ut i dag. Edit: når du klipper inn på strekene hvor du setter delene sammen anbefaler jeg å lage innklippet en milimeter bredt, istedet for å bare klippe inn med saksa. Jeg opplevde ihvertfall at den satt bedre sammen, og ble mindre skjev.   Malen for å klippe ut finner du her. Man kan jo putte den i kopimaskinen og lage den i ulike størrelser, men jeg har egentlig ikke plass til mer pynt nå.
Jeg driver fortsatt og pusler litt frem mot jul. Jeg har ikke så mye mer jeg skal ordne eller lage, men burde sikkert vaske litt, og sørger derfor for å prokrastinere så godt jeg bare kan. Jeg prøver å overbevise meg selv om at det er lurere å bare kose seg på disse to siste fridagene, før det er jobbing hele resten av jula :)

7 kommentarer:

 1. Takk for tips! Kjenner mange som vil like å pusle med de stjernene.

  SvarSlett
 2. Fine stjerner. Vil jeg skjønne hvordan de settes sammen, mon tro? Selvtilliten er på bånn etter at jeg ikke fikk til en flettet julekurv med hjerte i midten.

  SvarSlett
 3. ja den er helt idiotsikker vil jeg påstå...Dette klarer du! Har dårlig selvtillit selv, etter jeg prøvde og feilet med noen andre papirstjerner før i dag. Jeg har brettet hundrevis før, og nå klarer jeg det ikke med bruksanvisning engang!

  SvarSlett
 4. Takk for tipset!
  Måtte sporenstreks printe ut noe mønster på et papir og prøve metoden. Men ble sur da den hele tiden endte opp litt skev, haha! Perfeksjonist. God jul Elise!

  SvarSlett
 5. åj, ja det er sant, den første jeg prøvde å lage på jobben ble også skjev. Jeg fant ut at man må klippe innklippene litt bredere en bare et klipp inn med saksa. Glemte det helt, prøv igjen? God jul til deg også!

  SvarSlett
 6. Hei, disse stjernene var nydelige. Lenken til stjerne-malen virker ikke lenger. Hvis du har lagret malen skulle jeg gjerne hatt en kopi... : )

  SvarSlett
  Svar
  1. Ush så dumt, jeg har ikke spart på verken stjernene eller malen, har prøvd å søke litt men finner dem ikke igjen på nettet heller dessverre :(

   Slett