fredag 10. desember 2010

fnis :)

 Jeg må fnise litt av denne fyren, dette må vel være noe av det merkeligste jeg har laget på lenge. Jeg tenkte jo jeg skulle få brukt litt av det gule ullstoffet, så da sydde jeg en bamse.

 Det fine med sånne fantasidyr er at man kan gjøre akkurat hva man vil. Derfor har denne karen fått selebukse, men ingen armer, og kjempestore ører, og veldig tunge øyelokk. Jeg har lenge hatt lyst til å teste ut filtøyelokk, det gir et veldig annerledes uttrykk syns jeg. Jeg har hermet etter hun som lager disse : (dødsfin, hæ?)
 Som er laget av LookWhatICanDo

Disse sydde bamsene kommer i alle vanskelighetsgrader, men jeg liker egentlig best de som er men helt enkel kropp, fordi da er det ekstra viktig å få til et utrykksfullt ansikt syns jeg. Her er noen av mine favoritter:
Denne er laget av With Luv Clementine 

Det enkle er ofte det beste, jeg liker disse veldig godt, og her er det gratis mønster med tutorial!


  Hvis du vil lage et kosedyr selv er det ekstremt masse fint å finne der ute på verdensveven, bare søk etter "softies" eller "plush" på google. Eller hvis du ikke vil sy selv er det mange til salgs på etsy også.
Jeg har to bøker, de er fine og billige, koster rett over hundrelappen :) Softies og More Softies. Nå er det skikkelig lenge siden jeg hekla rangler, og det har vært veldig deilig med en liten pause. Jeg klarer å slappe av selv om eplabutikken er tom for varer, og det er fremgang til å være meg! Nå har jeg fem bestillinger, så nå er det vel monkey-time igjen!

15 kommentarer:

 1. de vildt søde, alle sammen. Kan rigtig godt lide det du laver. Du meget indspirende! ;-)

  SvarSlett
 2. Hvor er den fin! Er helt vild med udtrykket øjnene får. Der gør også meget, at du bruger "rigtige" øjne. Og fine bukser har han også. Love it!

  SvarSlett
 3. Utrolig kul! En sånn bamse man blir glad i! Og så bra at du greier å slappe av selvom det er tomt! Det er jo bare for gøy :)

  SvarSlett
 4. Morsom bamse:) Jeg kan jo ikke noe annet enn å smelte av ting med selebukse...;) Men jeg må si at jeg er glad for at du ikke lagde øynene like creepy som den kaninen sine! *grøss*

  SvarSlett
 5. Så utrolig søt! Enkel med allikevel med så fine detaljer:)

  SvarSlett
 6. Ååå - den var veldig sjarmerende og rar - på en fin måte! God helg!

  SvarSlett
 7. Fnis ja :) Søt og snål og rar - herlig! Flink er du!

  SvarSlett
 8. syns den ligner litt på alberg åberg :-))) med digger ører

  SvarSlett
 9. For en kjekkas!! Digger denne type bamser, og går med en liten tanke om å sy noe selv.. Men, hodet er proppet med ideer- så vi får se om den noen gang kommer til live:) Denne var jaffal utrolig kul!!:)

  SvarSlett
 10. Såååå kul! Så flink du er! :D Jeg elsker pingvinranglene, kan man få kjøpt dem? :)

  SvarSlett
 11. Pingvinranglene får man kjøpt, men ikke før om en stund. Jeg må få ferdig de andre fem bestillingene først, men jeg kan gi et pip når jeg har laget en igjen :)

  takk ellers til alle dere søte, for de søte tilbakemeldingene!

  SvarSlett
 12. De nest nederste var utrolig søte! :)

  SvarSlett
 13. Holaaaa!!! Que blog tan bello!!! Me encantó. Las manualidades que tienes son una hermosura. Felicidades...Recibe un abrazo desde Venezuela

  SvarSlett