lørdag 25. desember 2010

Årets julepresanger (fra meg)

Jeg lagde en bordskåner med tovede filtkuler, en ide jeg har sett på en dansk blogg som jeg dessverre ikke husker... Jeg kjøpte kulene på etsy , men de selges også på panduo og andre hobbybutikker. Jeg prøvde også lage en i andre farger med kuler fra søstrene grene, men de var for ulike i størrelsen til at jeg fikk det til fint nok. Du kan også tove dine egne baller, det kan du lære av de flinke pickles-jentene.


Hensikten med å lære meg finhekling, og det jeg skulle bruke denne til - var å lage en heklabolle. Hvordan jeg fikk inspirasjon til å gjøre det kan du lese om i dette innlegget.
Jeg skrev om tre ulike måter å lage brikken til en bolle, og jeg brukte versjonen med sukker og vann. Det fungerte kjempebra, men det tok minst en uke før den tørket helt inn. Det kan jo være greit å vite.


Jeg kastet meg også på julestrømpebølgen, og lagde julestrømper som venninnegaver. Jeg skrev en kryptisk beskjed om en vendbar gave, og det var ikke mer spennende enn dette. Fine farger på den ene siden, og litt mer dempede farger på den andre, så kan man velge litt selv hva man syns passer best.
  Og så lagde jeg jo denne karen som dere har sett før:

Fortsatt god jul!

3 kommentarer:

 1. Så utrolig herlige gaver! Du er så flink! Må være moro å ha gaver fra deg liggende under treet! :)

  SvarSlett
 2. Saa masse stilige ting!!

  Haaper du har en god jul:)

  SvarSlett
 3. Så gøyale og flotte gaver du har laget!! Herlige farger!!:)

  SvarSlett