tirsdag 16. november 2010

Til meg som pusler med lampeskjermerI sommer fant jeg en skikkelig rørende godbit i misjonsbutikken i Kristiansand. En pose stapp full av gull, bokstavelig talt, og med en beskjed til en eventuell kjøper. Nå pusler jo ikke jeg så mye med lampeskjermer, men jeg håper den gamle damen som donerte lampeskjermsutstyret sitt ville godkjent meg likevel.
Det kan virke som klageinnlegget over å ikke å ha kommet igang med julegavene i går hjalp, for nesten umiddelbart etter jeg hadde trykket på "publiser innlegg" kom jeg på hva jeg skulle lage i julegaver til fem av venninnene mine. Det foregår ting og tang i livet mitt om dagen som gjør at jeg må være litt ego istedet for induviduell, og derfor kjørte jeg igang en slags samlebåndsproduksjon av gaver i går kveld. Neida, dere får ikke lampeskjermer, og jeg kjenner dere og dere kjenner meg, så dere får en ting som er veldig Elise-aktig på den ene siden, og nøytral-aktig på den andre :D En slags vendbar gave altså, mer skal jeg ikke si. Og til dere som ikke får gaven - dere får vente til etter jul med å se hva jeg har laget, men inspirasjonen har jeg funnet i bloglandia, gode jenter!

Og når jeg stryker det jeg har laget, kommer det sånn god gammel damelukt mens stoffet ennå er varmt. Koselig!


5 kommentarer:

 1. Så utrolig koselig å finne en sånn pose! Og for en hyggelig lapp:) jeg er helt sikker på at du hadde blitt godkjent av lampedama! Også gleder jeg meg til å se hva du har laget i gaver :)

  SvarSlett
 2. Åh, nå ble jeg nysgjerrig på hva det er du har funnet på! Jeg sliter litt med ideene i år jeg også, men det kommer vel. Er vel slik at jeg arbeider best under press...;)

  Lykke til videre med julegaver og de prosjekter som måtte komme ut av alt det spennende lampeskjerm-"stæsjet". God uke videre:)

  SvarSlett
 3. Hmm, da får jeg vente til etter jul! Ble fryktelig nysgjerrig altså.. Du, nå har jeg laget et innlegg hvor jeg viser frem et forsøk på den aperanglen, så det er bare å kopiere om du skal lage flere slike aperangle-av-andre-innlegg!
  Ha en fin kveld og lykketil med julegaveverksted!

  SvarSlett
 4. Til deg som pusler med lampeskjermer.....
  Jeg driver å renoverer en gammel retro lampe av "blåklokke" typen(3 armer. Skjermene er trukket med et plastbånd som er 18 mm bredt. På skjerm 1 er båndet hvitt, på skjerm 2 gult og på skjerm 3 rødt. Vet du hvor/hvordan slikt plastbånd kan skaffes?

  SvarSlett