søndag 28. november 2010

Mer julepynting og lovsang til søstrene grene!

Hjelpe meg, for en mengde kommentarer på give away-innlegget! Det varmer langt inni hjerterota, og varme trenger jeg med tanke på den kulda som er i oslo om dagen. Det var 12,5 grader INNE på kjøkkenet mitt i dag tidlig! Men - det at dere tar dere bryet å skrive så fine ting er helt vanvittig. Å være noens hekleguru, og at folk kjøper en rangle den dagen de tester positivt - er dere klar over hvor vanvittig det er for meg å lese disse tingene? Wow, og tusen millioner takk!

Så - til dere som bor i Oslo har jeg den gledelige nyheten av å fortelle at Søstrene Grene har åpnet igjen! De ligger nå i Kongensgate, der Åhlens lå før. Jeg var der den dagen de åpnet, og jeg kjøpte mange fine ting. Herregud, det må jo være verdens beste butikk, alt der er jo nesten gratis! F.eks disse filtsoppene, som bare koster 12 kroner og 88 øre! Butikkene finnes i Ski, Sanvika, Skien, Stavanger og Trondheim også :)
Og den lilla snoren er fra Nille, har mye fint de også! 20 kroner :)
Denne nissen kjøpte jeg på Søstrene Grene i fjor, men jeg så han sto der i år også. 
Og en pakke med disse små nøttene kostet 25 kroner og 97 øre (elsker prisene deres!). Det var ganske mange i en pakke, i sølv og hvitt. Og det var ikkenoe plastikktull heller, en av mine knuste på vei hjem. De små kulene kjøpte jeg der i fjor, men lurer på om jeg så dem i år også. De har masse store julekuler også, men jeg klarte å stå imot presset. Er det en ting jeg egentlig ikke trenger mer av så er det julekuler, det skal dere få se mer om en annen dag...

6 kommentarer:

 1. åh, for noen flotte stemningsfulle bilder

  SvarSlett
 2. Fine bilder! Søstrene Grene er en butikk en virkelig kan kose seg i! Men det er litt farlig å gå inn der... ;)

  SvarSlett
 3. Ååååh, ELSKER Søstrene Grene. Vi har en slags versjon av den kjeden i Kristiansand, Upstairs, mype lys, servietter, nips og dill for nesten ignenting. Desverre så er det jo ikke helt det samme, så hver gang jeg er i Skien eller Oslo MÅ jeg innom der. de har SÅ mye fint. Godt at det ikke bare er meg som har lagt min elsk på dem :-)

  SvarSlett
 4. O MY LOOOOOOOOOOOOORD!!! Hvor ER den UGLA fra?!?! Eller har du laga den selv?! Åmægææææd, den var det fineste jeg noensinne hadde sett. Begynte nesten å grine litt. Så fin var den.

  SvarSlett
 5. enig med deg, Søstrene Grene er et positivt innslag i shopping verden. Første gang jeg så en slik butikk var i København for mange år siden. Jeg handlet masse og var overlykkelig. Det går jo ikke an å gå inn uten at man har tatt med seg en hel del ut igjen.

  SvarSlett
 6. Ugla er fra www.canthaveitstickit.com, jeg kjøpte den for mange år siden men den finnes fortsatt, og koster bare 10 euro! De har masse fine klistremerker.

  SvarSlett