lørdag 2. oktober 2010

skrytebilde nr. 2

Dette bildet har min kjære venn og gamle kollega Elisabeth fra Kjøstvedt foto i Kr.sand tatt. Norges koseligste fotobutikk og studio! Elisabeth har fått to rangler til studioet, og de er visst flittig brukt. Stas :)

My old colleague photographer/photoshop owner Elisabeth has taken this photo. I've given her two rattles for the studio, and they are being used frequently :)

7 kommentarer:

 1. Hærligenminhet!!!!
  Det må værr det nyyyydeligaste eg har sett!!!
  Lov å skryta ja ;o)

  Goood helg!

  SvarSlett
 2. For et nydelig bilde! Klart det er stas at de blir brukt :) Og de er SÅ fine - gleder meg til pakken min fra deg skal åpnes :)

  SvarSlett
 3. Hej Elise
  Sikke et skønt billede!
  Kan se at i de danske blogge er der spredt sig en tendens til at lave en vis aberangle, som simpelthen er så sød. Jeg er selv begynder endnu, men har planer om at hækle den selv på et tidspunkt til nogle små der er på vej.
  Men hvor er det også en fin blog der ligger bag, tror lige jeg vil følge lidt med fremover.

  Bedste hilsener
  Anne

  SvarSlett
 4. Hei!
  Jenta på bildet er datteren min, og hun forelsket seg helt i denne ranglen fra deg! Hun gikk rundt og luktet på den, spiste på den og viste den frem til Elisabeth og oss foreldre. Stor stas!! :-)

  Det er første gang jeg er innom bloggen min, så nå tar jeg meg en liten sniktitt rundt her! :-) Ha en deilig helg i høstværet!

  Vh, Ingvild

  SvarSlett
 5. Hei! For det første håper jeg at det er greit for deg at jeg har publisert bildet, jeg har selvfølgelig avklart det med Elisabeth, men det er din datter. Hvis du ikke liker det tar jeg det selvfølgelig bort. Men tusen takk for hilsen uansett:) Gøy at hun likte rangla :) Jeg vet jo at foreldrene ofte liker dem, men er jo ekstra gøy å se at barna faller for dem!

  SvarSlett
 6. Nydelig bilde! Og så gøy at ranglene dine blir brukt slik!

  SvarSlett
 7. Hei igjen. Det er greit for meg at du bruker bildet. Ingen problem! :-) Elisabeth nevnte deg også etter fotograferingen, og spurte om det var ok om hun brukte/sendte et bilde, så sånn sett har vi allerede godkjent det.

  SvarSlett