onsdag 20. oktober 2010

Festen er over for denne gang...

Alle de røde seigmennene er spist opp, kaffen er kald... Men guri for en fin "strikk og drikk" det var i går! Oppmøtet var det beste på lenge, det er jammen ikke dårlig å ha 8 håndarbeidsglade kollegaer som vil sitte å hekle i ring på en vanlig tirsdag! I går ble det strikka kjøkkenkluter, pledd, hekla lue, sjal, aperangler, hermetikkboksetui med mer, men førstepremien går nok til Cecilie som nesten strikka en hel selbuvott på den ene kvelden. WOW!
Ekte kaker og hekla kaker i skjønn forening på stuebordet i dag. Såklart ble det bollekake, det må det jo bare være. Oppskriften til den finner du i dette innlegget,  som handler om forrige strikk og drikk. Gleder meg allerede til neste møte :) Er ikke så verst å være voksen likevel...

Me and some of my colleagues get together from time to time to crochet and knit together. It's such a nice thing to do!

6 kommentarer:

 1. Hittade just hit, vilken härlig blogg du har! Nu ligger du som mina favoriter.

  /Mia :)

  SvarSlett
 2. Høres så kult ut med sånn strikk og drikk. Vi er nok dessverre ikke mange nok på min arbeidsplass, men det trengs jo egentlig bare et par stykker...?

  SvarSlett
 3. Trenger ikke å være så mange nei, og det trenger jo ikke å være noen fra jobben heller. Er bare veldig hyggelig å kunne sitte å drive med noe felles, hjelpe hevrandre litt og inspirere hverandre. Og så er det jo en veldig god unnskyldning til å spise kake og godteri i ukedagene:)

  SvarSlett
 4. Så koselig det høres ut med heklemøte, skulle gjerne vært med der og lært litt av deg.

  Kikk fobi bloggen min, det ligger en award til deg der:)

  SvarSlett
 5. Jeg har adopteret din idé med at lave kreative sysler med mine kollegaer. Vi mødtes første gang i starten af oktober. Vi var kun fire, men hvor var det hyggeligt! Vi mødtes på skolen, hvor vi arbejder, men siden vi ikke var flere, holder vi det hjemme hos en af os næste gang.
  Hurra for strik og drik!
  Kærlig hilsen Puk

  SvarSlett
 6. Gurimalla så gøy! Det skal jeg fortelle gjengen neste gang!

  SvarSlett