fredag 20. august 2010

Feil - det BLIR flere aperangler!

Jeg kom på etter jeg skrev det forrige innlegget at jeg ikke hadde tatt inn posten i dag, og da jeg gjorde det lå det masse post til meg i postkassa!
Fra pickles fikk jeg fire nøster abuelita tjukk merino som jeg skal lage to "hals på et blunk" av. Det er lissom så avansert jeg klarer å strikke. Jeg har laget en før, men den gav jeg bort før jeg fikk tatt bilde, men Siren fra Hekta på strikk har laget en helt lik. Hun kaller den en rosa drøm, og det var den virkelig. Supermyk og deilig å ha på, og det burde den være også til den prisen! Jeg skal lage en til meg selv i fargen "vinterkinn" (veldig koselig navn på et garn, spør du meg!), og den andre blir gave. Sjekk ut bloggen til Siren, hun lærte å strikke for et år siden og er allerede blitt MEGAflink. Det skal jeg også klare en dag!

Fra pickles fikk jeg også to søte plastnåler (eller, altså jeg måtte betale for dem), og en pakke med nye stich markers, eller maskemarkører heter det vel på norsk. Skal man hekle MÅ man ha slike, fordi i hekling dreier alt seg om runder, og du må holde oversikt over hvor runden starter. Disse her tror jeg det er clover som produserer, og jeg ser for meg at de kommer til å fungere mye bedre enn de gamle jeg har som ikke har lås. Dessuten er forbruket ganske stort, jeg går alltid rundt med en sånn i munnen, og så legger jeg dem fra meg her og der. Så når det klirrer i støvsugeren vet jeg alltid hva det er som forsvinner...

Og så fikk jeg en notatblokk og noen klistrelapper fra Nut and Bee, elsker alt de gjør. Klistrelappene tenkte jeg å bruke som adresselapper på noen av pakkene mine, og blokka tenkte jeg skulle være en gave. Går i gavekassa ihvertfall :D

Og sist men aller viktigst : enorme mengder safety eyes, både 6mm og 9 mm. Det var jammen meg raskt levert.
Jepp, da var det bare å avblåse apepausen og gå igang!

4 kommentarer:

 1. Ååå heldigen som har fått så mye kjekt i posten ;)

  Takk for supre tips om øyne.....har planer om å hekle meg litt amigurumier,og da må jeg vel ha litt utstyr etterhvert .....(ja hvis jeg får det til vel å merke ;))

  SvarSlett
 2. Man trenger ikke så mye utstyr til hekling, men det er jo en fin unskyldning til å skaffe seg noe!

  SvarSlett
 3. Se her du! Ganske stas med post, er veldig enig om det! I tillegg synes jeg det er så utrolig flott å se bloggere som drar frem andre bloggere med komplimenter! Siren er flink, det er jeg helt enig i!!:)

  SvarSlett
 4. Det er altid så dejligt at få post. Især når det er nogle ting man kan sidde og glæde sig over :)
  Venter selv på at en anorak ankommer med posten. Kan ikke vente!

  Kh Anne / Krittewitt

  SvarSlett