mandag 28. juni 2010

Tar en tur på postkontoret, jeg!

Da vi skulle sende ut takkekort etter bryllupet vårt i fjor høst gjorde vi det veldig tungvint og tidkrevende for oss selv. Blant annet brukte jeg veldig mye tid på konvoluttene, og det er jo skikkelig smart siden folk flest ikke legger merke til det i særlig stor grad. Men sånn måtte det bare bli, for jeg vet selv hvor gøy jeg syns det er å få fin post i postkassa. Metoden jeg brukte på takkekortene har jeg tatt med meg til eplabutikken. Når jeg har noen papirbiter til overs klipper jeg dem opp i små avrundede firkanter, og så syr jeg en runde rundt kanten med symaskinen (uten tråd). Deretter syr jeg en kant rundt med gul tråd, og skriver adressen med oransje tusj. Noen syns sikkert det er tullete å bruke tid på, men for meg er det litt viktig at jeg liker det jeg sender fra meg. Så får det bare være at han på postkontoret ser på meg som en skikkelig raring....

2 kommentarer:

  1. Kjempeflott! Er helt enig med deg at det er ekstra artig å sende fra seg pakker man er fornøyd med selv, fra innholdet til utseende på pakken. Jeg sydde reklame på brukte boblekonvolutter før (http://maganda-blog.blogspot.com/2009/11/frste-pakken-pa-vei.html), men det ble dessverre for tidkrevende og så fikk jeg hverken tak i nok egnet reklame eller brukte boblekonvolutter. Gleder meg enda mer til å få pakke nå som jeg ser hvor fine de er :)

    SvarSlett
  2. tipper jeg ikke holder på med dette når jeg nærmer meg tusen salg eller hva det nå er du er oppe i, men for meg som har solgt femti stakkars små rangler er dette fortsatt noe jeg kan drive med :)
    Koselig med kommentarer i bloggen forresten!

    SvarSlett