tirsdag 22. februar 2011

Rev er den nye ugle

Jeg har hatt ugledilla i sikkert ti år, og for et eller to år siden ble resten av verden med på kjøret. Og jeg har sagt det før, men når noe blir for populært blir jeg litt vrang, og lei. Det er en stund siden vi satte inntaksstopp for ugler her i gården, men noen har fremdeles livets rett. MEN - jeg tror rever er det nye store, ihvertfall for meg.
For en stund siden funderte jeg på hvilket klistremerke jeg skulle kjøpe til laptopen min, og valget falt på et alternativ jeg ikke viste dere, nemlig dette:
Dødsfin, hæ? Rolig og dempet, men dødsfin og noe jeg ikke går så fort lei av, tror jeg. Jeg bestilte den på society6, helt klart den beste siden for laptop skins fant jeg ut. Siden jeg bestilte har det kommet MANGE nye dødsfine design, så mulig jeg håper jeg går litt lei av den reven allikevel... Og hvis du finner noe du liker så kan du kjøpe motivet som trykk, koster ikke særlig mye heller. Society6 er en samleside for kunstrere, litt som etsy bare for grafisk kunst. Nice. Men aporopos etsy og rever, her noen favorittrever:
På førsteplass er denne skjønningen, som finnes i to ulike størrelser her.
Denne kan du enten kjøpe ferdiglagd, ellers kan du kjøpe mønsteret her
Gamle lesere husker sikkert denne, den første reven jeg lagde. Den kan du lese om her, og der står det også hvor du får kjøpt mønsteret.
Og noen av dere husker kanskje denne, som Vibeke vant i premie, det kan du lese om her.
Og her er rever fra mitt eget mønster, som du får kjøpt på epla.

Jeg har MANGE revefavoritter på etsy altså, sjekk ut disse hvis du liker rever:
fox print, fox print 2, stufflings (okei, her er det et fint uglemønster også), fox plush (elsker bamser med briller!), fox print 3,

14 kommentarer:

 1. Ja ræve er fine og dine er næsten de fineste.

  Jeg synes altid det er lidt ærgeligt når ting jeg elsker kommer på mode for så er det pludselig over det hele og et års tid efter orker man næsten ikke at se på det mere. Sådan har jeg det lidt med uglerne, selvom jeg altid har elsket ugler, helt fra jeg var en lille pige.

  Hav en dejlig dag.

  SvarSlett
 2. Enig, ræven er det nye it-dyr! Og tak for linket til Society6, vildt lækre ting.
  Ha' en dejlig dag :)

  SvarSlett
 3. hehe...kjerringa mot strømmen;) Liker rever, og har blitt litt lei ugler jeg også. Den øverste reven her var supersøt! Men mine favoritter er nok elefanter fortsatt, selv om de også er rimelig poppis nå!

  SvarSlett
 4. fedt mærke du har fundet -jeg er også helt vild med ræve! De er så smukke og er virker også rigtig godt grafisk - og tak for gode links

  x

  creative tail

  SvarSlett
 5. Så stilig klistremerke på Laptopen!

  Og så mange fine og ulike rever du har funnet rundt omkring:)

  SvarSlett
 6. Ræve er nemlig bare rigtigt fine!

  SvarSlett
 7. Hehe :-) Flere som tenkter på motedyr ser jeg! Ja, reven glemte jeg visst i mitt innlegg om det. Men kanskje det er fordi jeg er veldig glad i det selv... Det er ikke så gøy å oppdage at man liker akkurat det samme som alle andre!

  SvarSlett
 8. Mange fine rever her ja! Og det klistermerket til datamaskinen var utrolig stilig:) Visste ikke at slikt fantes engang før du blogga det en gang tidligere...mye nytt lærer man her i bloggverdenen!

  Nå har jeg blogga en ny ape ala Kaptein Biff, men med en egen vri, så ta en titt:)

  SvarSlett
 9. Supert!
  Jeg digger også rever. Og ja, jeg tror det er det nye dyret. Dessverre? Dyr og møbler blir så lett klisjeer i bloglandia, at man rett og slett blir lei det før man får det i hus. Men sånn er nå det.
  Jeg har veldig lyst på en rev, så nå skal jeg surfe på tipsene dine. Takk for at du deler.
  Forresten, hekler du slike revebamser på bestilling?

  SvarSlett
 10. Hekler ikke på bestilling, fordi mønsterne ikke tillater salg. Men de er enkle å lage, og hekling er lett å lære!

  SvarSlett
 11. Er også pjattet med ræve og har været det i lang tid. Ønsker mig bla et billede af ræve til væggen. Ræven er flot og har den fineste farve. :-)

  SvarSlett
 12. Fine rever. Får håpe at det ikke tar heeelt av med rever sånn helt med det første sånn at du kan fortsette å ha dine. ☺

  SvarSlett
 13. OMG I love them all sooo super cute!!

  SvarSlett
 14. flaks for deg at du har gått over til rev: http://bunnywarez.com/catalog/index.php/cPath/62 ;D de har nemlig ikke ugler!

  SvarSlett