mandag 13. desember 2010

Herlig førjulsferie med monsterkaker til frokost!

Jeg våknet til disse i dag. Monsterkaker heter de!

2 dl brunt sukker
1,25 dl sukker
80 g smør
1 ts vaniljesukker
1 ts natron
1 ts salt
5 del mel
3 egg
1 stor pose M (det er det samme som M&M) ca 250 g?
1 stor pose NonStop 250 g
1 pose peanøtter

ca  1 ts røre for hver kjeks

10 min midt i ovnen 180 grader.

De beste kjeksene jeg har smakt. Noensinne.

10 kommentarer:

  1. Ojojojoj! DISSE skal lages førstkommende helg, det er HELT sikkert!! *vann i munnen*

    Fin mandag til deg:-)

    Klem, Rosa

    SvarSlett
  2. De lyder gode! Hvad er en stor pose M?
    Jeg kender godt Non STop, men hvor meget er der i en stor pose?
    Kh Puk

    SvarSlett
  3. Og så et andet spørgsmål: Sælger du stadig rangledele? Kunne godt bruge nogle øjne og en af de fine maskemarkører.
    Undskyld for alle spørgsmålene... Håber det går:)
    Kh Puk

    SvarSlett
  4. Hei PUK, jeg har fiksa det i oppskriften. Jeg tenkte ikke på at det var norske ingredienser. M er det samme som M&M, brotsett fra at de er brune i norge og ikke har flere farger.
    Jeg selger fortsatt rangledeler, du kan se i eplabutikken. Hvis du trenger et annet antall kan du maile meg og så legger jeg ut en spesialbestilling til deg. Prisen er 5 kroner per del som før.

    SvarSlett
  5. Nam! Disse må jeg teste i morgen :-)
    Takk for oppskriften

    Hilsen Veronica

    SvarSlett
  6. De hørtes gode ut! Takk for at du deler!

    SvarSlett
  7. De så knallgode ut!
    Har bakt noen lignende kjeksaktige kaker etter amerikansk oppskrift som jeg fikk av søstra mi. Monstercookies, men i den oppskrifta er det også havregryn ;-) Men fikk veldig lyst til å prøve disse neste gang jeg baker. Kos deg videre i førjulstida ;-)

    SvarSlett
  8. Høres monstergode ut.
    så disse må jeg prøve :)
    Takk for tipset!

    SvarSlett
  9. Disse så helt himmelske ut :o) Jeg får se om det ikke blir til at jeg baker enda en sort til jul :o)

    SvarSlett