mandag 21. januar 2013

Geometrisk pledd

Husker dere dette pleddet fra Ferm Living jeg ønsket meg til jul? Jeg fikk det ikke, og det var like greit. Jeg kom plutselig på en ting jeg hadde pinnet på Pinterest for mange måneder siden, nemlig dette:
Viser seg at hun som har laget dette også har laget et pledd, og det ser sånn ut:
Jeg falt pladask, men orket ikke tanken på å finne ut mønsteret til dette selv. Hun har ikke lagt ut mønsteret, men hun linker til en annen blogger som har laget denne, og her finner du også mønsteret:
Og jeg begynte å le, så lett er det!
Så her er prøvelappen, og da er det vel bare femti tusen femhundre og nittini lapper igjen!

EDIT: sjekk også ut Pernilles teppe her

20 kommentarer:

 1. Wow, for en effekt!!
  Artig at det er enkelt da, men for en jobb du har foran deg...mange lapper!!
  Man vet jo ikke hvor lett det er, før man har prøvd heller da!!
  Lykke til!!
  Jeg har strikket min første genser, og syntes det var forhorldsvis enkelt og greit!!
  Men jeg måtte jo finne det ut selv...
  Ha en fin dag!
  Klem fra Mona :-)

  SvarSlett
 2. Good luck! Det er greit å ha en lite slik "evighetsprosjekt" innimellom de andre kreative tingene man driver med - har et hekleteppe i bestemorruter på samme måte. Hatt pause fra det lenge nå, men tittet på det seinest i dag faktisk ;).

  SvarSlett
  Svar
  1. et sånt besemorsteppe har jeg også liggende Nina, og jeg har ikke gjort en drit på det på mange år. Var så hekta og så plutselig fikk jeg det opp i halsen. DEssuten har jeg jo et allerede!

   Slett
 3. God fornøjelse. Jeg har selv hæklet et lignende tæppe efter denne opskrift: http://pescno.blogspot.dk/2012/09/hklet-tppe.html
  Jeg er blevet virkeligt glad for det. Det er bare sådan et fint mønster!

  SvarSlett
  Svar
  1. WOW! så fint det var! men hjelp, 40 nøster, det var mye! Jeg har laget prøvelappen i nål 3 av gammel vane, skal prøve en lapp på en større pinne så det blir litt luftigere.

   Slett
  2. Det er en del ja, men var heldig at kunne købe garnet på udsalg. Det er et stort projekt, så vil helt klart anbefale en størrer nål. Også så det ikke bliver alt for tungt.
   Kan forresten lige se at det er Pernilles tæppe du har linket til under mit navn. Mit tæppe finder du her: http://strik-bed-elsk.wollerskovdal.dk/2013/01/rombe-finito.html

   Slett
 4. Spännande! Det blir kul att se resultatet!!

  SvarSlett
 5. Kult! Lykke til med alle lappene :) (jeg kjøpte meg ferm living pledd på salg i stedet, hehe)

  SvarSlett
 6. Hvor fint at du har linket til mit tæppe også! Men jeg hedder ikke Louise, men derimod Pernille ;) Vil glæde mig til at følge med dit tæppe

  Klem Pernille//pescno.blogspot.com

  SvarSlett
 7. Sååå lett, ja ;) All ære til deg om du orkar å lage eit stort teppe på denne måten :) Men det er jo greitt med slike teppeprosjekt å kome tilbake til innimellom alt det andre :)
  Kult vert det garantert! :)

  SvarSlett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 9. Dette ser bra ut Elise, jeg har vært inne på tanken å flette og sy noe slike morsomme mønster. se her https://picasaweb.google.com/108199090082595642490/MeshworksWithFabrics?gsessionid=S0q8pnPB42WFAay2RVbQGQ#

  hilsen Sissel K

  SvarSlett
 10. Ojojoj. Men det er sikkert ikke mer arbeid enn det doble sengeteppet som farmora har heklet til meg, men ørtogørti store og enda flere små mønsterrundinger. Men det tar nok litt tid!

  SvarSlett
 11. Wow, det var stilig! Du er jammen på lappeteppekjøret om dagen. Jeg kan ikke hekle, men har veldig lyst til å prøve meg på det du viste på Instagram. Hvis jeg orker å kutte alle lappene, hihi.
  Ha en fin helg, Elise!

  SvarSlett
 12. Wæo! Det ser fantastisk ut! FOR et teppe! Utropstegn!

  Hvis du klarer og gidder blir jeg imponert :-D Og misunnelig :)

  God helg!

  SvarSlett
 13. Helt utrolige tepper!!! Noe slikt skulle jeg gjerne hatt i hus, men det virker som et for skremmende prosjekt for en nybegynner som meg. :)

  Lykke til- spent på resultatet!!

  SvarSlett
 14. Otroligt snygg filt! Vilket häftigt mönster! :)

  SvarSlett
 15. Kjempestilig teppe! Dette må på lista over teppa eg skal strikke i 40-års gåver til veninnene i dei neste åra. Gleder meg til å sjå fortsettelsen!

  Helsing Nøstet!

  SvarSlett