lørdag 24. november 2012

Julekalenderinnpakking

Jeg lager pakkekalender til tantebarna i år, til den ene familien har jeg gjort det sånn at jentene får sandfarget papir med rosa tape, guttene får vanlig gråpapir med oransje og gul tape, og de voksne får gule pakker med blondetape. Jeg er jo ikke så fan at washi-tape, men syns det er fint å pakke inn pakker med. Det blir voksenpakker på søndager, ellers får barna hver andre dag. Håper det blir bra! Tall-lappene er en av mitt nyeste funn på pinterest. 
 
Linken linker til noen vintage til og fra-lapper på etsy, men det er jo selvforklarende dette. Kakeservietter, eller doilys som bloggere kanskje kjenner disse hvite blondene som får man jo kjøpt i de fleste matbutikkene, men jeg kjøpte mine på TGR en gang i tiden. 
Ellers er vel det vel ikke bare jeg som sliter med elendig fotovær om dagen, blir det noensinne lyst igjen lurer jeg litt på. Blir like overrasket hvert over hvor mørkt det er på vinteren. Derfor går det mye i mobilbilder, og noen av dere har sikkert sett disse på Instagram allerede.

4 kommentarer:

 1. Lekkert-smekkert! Heldige barna som har en så snill tante som deg! :)
  Lyset ja... Er spent på å se om bildene jeg tok før i dag kan brukes! :/

  SvarSlett
 2. Heldige pakke mottakere!!
  Stilige lapper! En super ide for årets gaver, liker godt gråpapir!!!!

  Finfin helg!

  SvarSlett
 3. Det var jo noen heldige søsken og tantebarn.

  SvarSlett
 4. Herlighet så fint! Heldige familien som får de pakkene i hus!

  SvarSlett