søndag 23. september 2012

Dvergpingu og gjengen

 
Kan jo ikke annet enn å bli i godt humør av denne gjengen vel, særlig den lille pingvinen som jeg har laget for første gang. Den er en bestilling til en kollega som skal gi den til et barn som er for stort til rangle. Jeg sa jeg ikke orket å lage en stor pingvin, så dette er en vanlig pingvinrangle bortsett fra håndtaket. Jeg er litt forelsket, jeg. Alle disse bortsett fra reven er bestillingsvarer, og nå håper jeg det roer seg litt for nå har jeg lyst til å strikke litt og gjøre litt andre ting. Blir litt stressa av å hekle på bestilling, liker bedre innfallsmetoden, men det er jo hyggelig å hjelpe alle på jobben også. Jeg er ikke så glad i å fortelle om Kaptein Biff til folk, så det er faktisk sånn at mange på jobb først nå har funnet ut hva jeg driver med. Og dermed har det hopet seg litt opp nå. Markedet for rangler er en never ending story, det.
 

13 kommentarer:

 1. Ja, bestillingshekling er en liten dreper for kreativiteten! Kjempefine rangler, og den lille pingvinen var uber-søt! En liten bolle :)

  SvarSlett
 2. Veldig søt pingvin. Jeg forstår godt at kollegaene dine gjerne vil bestille, for jeg er veldig glad for at jeg har sikret meg noen rangler.

  SvarSlett
 3. Så söt pingu! Det är alltid en fröjd att kika in här och se allt fint du virkar! :)

  SvarSlett
 4. Er jo veldig hyggelig med sånne forespørsler fra kolleger også. Supersøt pingvin.

  SvarSlett
 5. Skjønner godt at du er forelska :)

  SvarSlett
 6. Beste som finns er når bestillingslista er krysset ut! Da har man en stakket stund før "leksene" igjen melder sin ankomst ;-) Men, det som er bra er jo at man vet at jobben blir betalt, i det minste!

  SvarSlett
 7. Man bli glad av å se de, og sikekrt også glad av å lage de Ü
  Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 8. Ååå, pingvinen er til å ete opp! Han er så skjønn :)
  Ja, ranglene får raskt føter å gå på, det har eg merka eg òg :) Og etter at Hekkan Hekkel kom på facebook, har eg fått endå fleire bestillingar og spørsmål om eg deler oppskriftene mine.
  Svært kjekt og smigrande, men det vert litt travelt òg! :)
  Håpar å få sjå mykje hekleri frå deg framover, det er så godt å ha deg tilbake, veit du :)
  Klem frå KristiN

  SvarSlett
 9. Helt ljuvliga! Du är så kreativ och duktig. Man blir glad av att se dina alster.

  SvarSlett
 10. Du har funnet fram til et nisjeprodukt. Så bra.

  Jeg har sendt deg en mail jeg ;). Klem

  SvarSlett
 11. For en herlig pingvin! Gleder meg til å sette i gang med storebroren :D

  SvarSlett