torsdag 16. februar 2012

Diamanter av krympeplast

Jeg har endel smykker, men er ikke så smykkete av meg, etter ti år uten et armbånd eller smykke har jeg akkurat begynt å bruke øredobber innimellom igjen. Jeg har også forstått at jeg ikke er som andre jenter flest - jeg ville ikke hatt diamantøredobber eller diamantring om jeg hadde fått det kastet etter meg, men disse dødskule diamantene som kom i posten i går fra MadeOfImagination er jo veldig pene! Jeg er fascinert over ting som imiterer noe annet, og jeg liker de geometriske formene. Men så liker jeg også veldig godt at de er laget av min nye dille - krympeplast. Krympeplast er en hobbyting som i utgangspunktet ble laget for barn har google fortalt meg. Det er et tynt ark man kan tegne på, så putter man det i ovnen og når det er ferdig med å være i ovnen har det du har laget blitt 1/3 mindre og 9 ganger tykkere. Det finnes masse fine øredrobber og brosjer og sånn i krympeplast, men sjekk også ut denne tutorialen for å lage ringer i krympeplast, og denne fantastiske ideen - knapper i krympeplast. Dritkult å kunne lage knapper som passer perfekt til det man har strikket eller sydd. Tror jeg må skaffe meg litt krympeplast gitt!

12 kommentarer:

 1. Kule de der!!
  Jeg har skaffet meg krympeplast, og gleder meg til å sette igang. Må bare få tid til det først!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Har precis jobbat med krympplast och har en massa småbitar över. Det blir perfekt. Tack för tipset!

  SvarSlett
 3. For en morsom idè! Mulighetene er jo uendelige! :)

  SvarSlett
 4. Det hadde mannen min elsket, ikke si det til han at det finnes. Han har doktorgrad i plast, og får jeg smykker, er ofte plast involvert:) Disse var veldig fine da

  SvarSlett
 5. Leter jeg etter gode ideer, så trenger jeg aldri leter lenger enn bloggen din. Utrolig stilig! Og samme forhold til diamantringer som deg.

  SvarSlett
 6. Jeg har aldri hørt om krympeplast før, men dette var virkelig spennende greier:) Dødskule øredobber!

  SvarSlett