torsdag 1. desember 2011

Julekrybbe fra playmo

Nå er den endelig på plass, julekrybba fra Playmo (eller Playmobil som det jo egentlig heter). Jeg har kjøpt den på ebay, og den var ikke spesielt dyr. Playmo har laget flere versjoner av julekrybber, og denne heter 5719 og er produsert i 1999 tror jeg. Det som varierer mest i de ulike pakkene er hvor utsmykket de ulike delene er, og jeg liker særlig godt at det er så mye GULL på de tre vise menn i denne pakka. De kunne kanskje droppa litt av mascaraen til Maria, men hun må jo få lov til å pynte seg til jul hun også.
 

12 kommentarer:

 1. Morsomt! Det er mange måter å pynte til jul på, det har du vist i mange av dine siste innlegg. Kjekt å se :)

  SvarSlett
 2. Denne var skikkelig fin! Sønnen min og jeg delte enkeltes lidenskap for Playmo når han vokste opp. Jeg fikk ham til å ønske seg både ridderborg og sjørøverskute. Og vi var like ivrige begge to. Men nå som han er snart tjue, får kassene ligge i fred på loftet... Jeg vet aldri at jeg har fått med meg at det fantes julekrybber

  SvarSlett
 3. Skjønner ikke hvor enkeltes kommer fra. Ipaden min trekker sine egne slutninger

  SvarSlett
 4. Nej, hvor fint at se. Jeg har også et Playmobil krybbespil. Det er købt i Berlin sidste år. Der er ingen vise mænd med, og Maria har ikke mascara på;)

  SvarSlett
 5. Den er så kul!! Elsker playmo:)

  SvarSlett
 6. Så sykt KUL!!! Tror jeg må på en ebay-runde jeg også, for denne julekrybba hadde jo vært helt drømmen! Få desemberlønna først sier du? tja, kanskje det..

  SvarSlett
 7. Den julekrybba var jo helt fantastisk :) Digger bloggen din :)
  ingrid

  SvarSlett
 8. aha! fantastisk kult!!!! gange 1000!

  SvarSlett
 9. Fabelaktig!!

  God adventstid til deg og dine :)

  SvarSlett
 10. Helt herlig! Prøvde å få kjøpt en litt enklere variant av denne i fjor, men fant ingen som var villig til å sende det lille Jesusbarnet til kalde Norge. Kanskje jeg skal prøve igjen i år? Om jeg er heldig, har nettbutikkeiere der ute i verden fått med seg at Norge ikke er så kaldt i år...

  Kos deg med hele gjengen! Gull og maskara og det hele. Er det det som står i den nye bibelovsettelsen? Er myrra byttet ut med noe mer moderne? Knis.

  SvarSlett
 11. Vilken fantastisk julkrubba, jättefin! :)

  SvarSlett