onsdag 23. november 2011

Del av overfloden!

Hjemme hos oss ser det ut som julenissens verksted har eksplodert i stua. Dette er den pene bloggsannheten, og egentlig ser det mye verre ut. I tillegg til den store dunken med papir har jeg en hel eske i boden med bare julegavepapir. Det e so gale, som en kollega av meg pleier å si. I år har jeg pakket inn ekstra mange pakker, og mange av disse skal jeg gi til fattighuset i Oslo. Jeg så nemlig kampanjen deres på facebook, og ryddet derfor i gavehylla mi. Der har jeg mange fine gaver som jeg sikkert aldri kommer til å gi bort, og dermed fikk jeg til å lage syv gaver som jeg skal levere. Har du også noe du tenker kan glede folk i julen som ikke har så mye å rutte med? Sjekk nettsidene til fattighuset for mer info. Hvis du ikke bor i Oslo går det an å sende pakker dit i posten også.

10 kommentarer:

 1. Åååå, som jeg misunner deg som snart er ferdig med julegavene! Jeg har omtrent 30 igjen...
  Fint å gi til fattighuset:) Jeg hadde en opprydning i julepynten min i fjor, og var på døra deres med 2 kasser etterpå. Babyklær har de også fått. Liker bedre å gi til Fattighuset enn til Fretex, føles på en eller annen måte litt nærere.

  SvarSlett
 2. Jeg har også rydda i gaveskuffen og fant flere ting jeg tenkte gi til Fattighuset. Nå gjelder det bare å rekke ned dit før kl. 16 en dag. :-)

  SvarSlett
 3. Kjempelur ide. Selv har jeg akkurat pakket ferdig en stor IKEAeske som skal sendes til en gutt på 8 år på et barnehjem i Litauen. Har lagt oppi klær, leker, toalettartikler, pledd, litt norsk sjokolade og chips...+++++
  Dette er et prosjekt på mannens bedrift, vi har fått tildelt en unge hver, jeg syns det var storartet.

  SvarSlett
 4. Jepp, supert!

  Vi tømte ut alt vi hadde av klær vi ikke brukte og tok med til Kenya. Vi jobbet der frivillig med ungene i 6 uker for 3 år siden. Ellers har vi jo aktivitetsjulekalender og en av aktivitetene er å finne frem leker som de ikke bruker mer og pakke inn og gi i julegryta til Fretex ved universitetet.

  Jeg har også en gavehylle som jeg skal rydde i. Trivelig med litt nye ting å, og ikke bare brukte. Mange av disse er nok vant til å arve/overta brukte ting når de ikke har råd til å kjøpe seg noe nytt. Tar ungene med på dette også jeg, så kanskje de viderefører det til sine ;) Må tenke langsiktig og holdningsforebyggende her...hehe...

  Bra innlegg!
  Klæm Siw

  SvarSlett
 5. bra ting å lære ungene :) bare vær obs på at de har inntaksstopp av ting og tang nå før jul, og at julegavene må være nye ting (ikke brukte). Veldig smart med aktivitetskalender!

  SvarSlett
 6. Hej! Det ser härligt ut med julverkstad:) kram

  SvarSlett
 7. Så flott å gi bort noen gaver til fattighuset, nå skal jeg sjekke ut boden min for å se om noen av pakkene jeg har kjøpt inn kanskje heller får en annen mottager enn tiltenkt :-)

  SvarSlett
 8. Veldig veldig bra og god inspirasjon til oss andre også... Nå skal jeg jammen se i gaveskuffen min + at skal be de som pleier å kjøpe meg "unødvendige" gaver å gi dem direkte til Fattighuset (men skal si det på et pent måte da!) takk!!

  SvarSlett
 9. Kjempe koseleg! Veldig fint gjort av deg å gje vekk gåver til fattighuset. Er alltid like kjekt å sette seg ned med mykje utstyr og pakke inn gåver :)

  SvarSlett
 10. Ever wanted to get free Facebook Followers?
  Did you know you can get them AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FREE by registering on Like 4 Like?

  SvarSlett