fredag 3. juni 2011

God helg!

Å våkne i dag uten å høre ville tass-tass-tass på gulvet var litt rart, gurimalla så kos det har vært med hund! Men nå kan kosedyrene komme ned fra peishylla, og jeg kan vie den neste uka til støvsuging og vasking. Jeg har jo hår-fobi, og jeg trodde ikke det gjaldt dyrehår, men det gjør det tydeligvis. Selv om vi har hatt tre hundefrie rom er det hundehår overALT, fordi det henger med på klær og blir med rundt hvor enn vi har gått. Så får jeg har fått ordnings på dette blir det ikkeno mer hekling. Jeg trodde en uke uten å hekle skulle bli en slags balsam for sjelen, en øvelse i å gjøre bare en ting på en gang (f.eks se på tv med hendene i fanget), men det har vært stressende. Jeg slapper rett og slett best av med noe i hendene. Men nå lar jeg støvsugeren stå og går ut for å slappe av med en bok i hendene, før jeg skal på kveldsvakt. Men først skal jeg tipse dere om noe kan dere kan bake i helgen, noe fantastiske blåbærmuffins jeg har bakt to ganger på to uker. Så saftige at man nesten kan dø. God helg!

8 kommentarer:

 1. Jeg skal gi oppskrifta di videre til mannen min, som er bakeren her i huset. Jeg var slik som deg også, så på tv og strikket samtidig. Men det gikk over da jeg måtte ha depressive briller:( da gikk det ikke lenger. Ha ei riktig god helg!

  SvarSlett
 2. Lager du frostingen også, eller bare muffinsene?

  SvarSlett
 3. For en nyydelig hund!

  SvarSlett
 4. Ja, full pakke med frosting! Veldig godt med det søte på toppen og det syrlige i blåbærene. Og hunden er veldig pen ja!

  SvarSlett
 5. fantastisk sjarmerende hund! og herlig øvertse bilde:-)

  SvarSlett
 6. Er det mon en mops? Sikke en dejlig blog du har dig her. Så kreativ du er - på den fede måde :-)

  SvarSlett
 7. Mops ja, savner henne. Hadde hun vært pelsfri og like pen da hadde jeg knabbet henne på flekken!

  SvarSlett