torsdag 12. mai 2011

Nye aperangler

Endelig et ordentlig hekleinnlegg på bloggen. Den gule med hvit stripe er til salgs i eplabutikken, og de to andre er allerede lovet bort. Det er bare å sende meg en mail hvis du har lyst på et eller annet, så blir det nok ordnings!

8 kommentarer:

 1. Kjempefine rangler!

  Jeg har nettopp begynt å hekle etter oppskrift, og jeg tror jeg nærmer meg noe... Kanskje, når jeg har fått litt mer peil, jeg snart er klar for en av dine oppskrifter?! DET hadde vært noe, det!! :) Du lager utrolig fine ting!

  SvarSlett
 2. Fine! Koselig gjensyn :) Og nå er jeg endelig der at armene tillater hekling, så om ikke lenge skal jeg ta fatt på pandaen. Gleder meg :)

  SvarSlett
 3. Jeg er helt imponert over hva du tryller frem på nålen,kjempe flink er du..

  Super søte rangler!!

  Ha en fin kveld!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 4. Har du noen sånne "hele" apekatter i butikken nå eller? Liker veldig godt hvordan du får til de apeansiktene - helt perfekt! :)

  SvarSlett
 5. Hei Elise, siden det er deg så kan jeg jo alltids ta meg på tak og lage en ape til dere. Gratulerer også forresten! Er det stas eller? Hvilke farger ønsker du på klærne? Jeg har blåtoner, rosatoner, grønntoner og gultoner. jeg pleier å lage buksa i en mørk farge, og så genseren i en lysere farge med lys stripe.

  SvarSlett
 6. Takk takk! Det tok visst litt tid før jeg så svaret ditt ja, glemte å sjekke dette innlegget om igjen... Så koselig! Du må gjerne gjøre det om det ikke blir for mye stress da. Vi er veldig glade i grønntoner!!
  Har dere hatt en fin USA-tur?

  SvarSlett