fredag 20. mai 2011

ny skrivebok for sykepleienerden i meg

Jeg har splitta meg opp, og jobber nå 30 % i ny jobb. Jeg følte jeg trengte en ny skriveblokk, og jeg følte også at det var en fin anledning til å brodere litt. Ideen til motivet har jeg tatt fra Sublime Stitching, og det er litt sånn humre i skjegget-aktig for den jobben jeg driver med, som ikke må forveksles med den jobben de som dagdrømmer om hundebein har. Å ha navnet mitt på baksiden er kanskje overflødig, det er vel kanskje ikke noe særlig tvil om hvem som broderer bokbind til kladdebøker, men...
Ja, for istedet for å lage et trekk som kan tas av flere ganger -  har jeg limt stoffet rett på, så dette er rett og slett et slags engangsbokbind. Hvem vet, kanskje når jeg er ferdig med boka er det ikke knokler jeg har på hjernen mer, og da må nye motiver trå til.  Jeg har som vanlig brukt lin fra IKEA og den fantastiske tusjen som du kan tegne på tekstiler med som forsvinner etter kort tid. Sånn hvit blyant som er umulig å se har jeg aldri skjønt meg på. For å dekke over den uryddige jobben jeg har gjort på innsiden har jeg limt et origamipapir. Passet perfekt.
Nå er det snart helg, og jeg har fri både fra den ene og den andre jobben. Frihelg er flott, det tror jeg vi turnusarbeidere er ekstra enige om! God helg!

9 kommentarer:

 1. Artig:) Og spennende med ny jobb da!

  SvarSlett
 2. Artig! Kanskje hadde det vært mer motiverende å ta fram de gamle notatene mine for å lese til eksamen dersom jeg også hadde hatt en så flott og orginal notatbok?

  Kos deg med frihelga! Her har jeg også ei frihelg, noe som er veldig så kjærkomment midt i hektisk eksamenstid :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ny jobb - og ikke minst en veldig morsom og høyst personlig notatbok.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med ny jobb! Og for en flott notatbok. En sånn får man lyst til å skrive i. God frihelg :)

  SvarSlett
 5. Fy søren altså - du er dronning av pjukkel. Og kjenner at en vakker dag, skal jeg også begynne å dekorere skrivebøkene mine ;). Tror jeg. Jeg vil i hvert fall veldig gjerne ;). Takk for inspirasjon ;).

  SvarSlett
 6. Så fin bok du har laget deg.

  SvarSlett
 7. Det må da bli morsomt å skrive i bøker som ble så fine!

  SvarSlett