søndag 10. april 2011

Loppemarked og spraymaling

 Som resten av bloglandia var jeg også på loppemarked i går. Nå har jeg sett gjennom alle kuppene dere har gjort, og jeg blir helt sur, jeg. Fader altså, jeg finner aldri noe på loppemarked! Jeg  var på Sagene skole, og jeg kom 20 minutter før de åpna (trodde de åpna 10, men det var visst 12). Køen vokste seg stor og lang mens klokka gikk, og da portene åpnet ble folk helt gale. Jeg har aldri vært på loppemarked idet porten åpner, herregud altså! Man skulle tro det hadde vært krig i 10 år og folk endelig skulle få tak i  potteskjulere fra 80-tallet og glass med skår som de hadde savnet sårt hver dag i 10 år. Dytting og skubbing og desperasjon i blikket, nei - jeg tok meg en vaffel og kjøpte med meg denne sure påskehanen på veien ut (som matchet min sinnstemning, med andre ord).
Jeg tror jeg er mer bruktbutikktypen, fremfor loppemarked. Men noen må vel være det også? Årets første sykkeltur ble det ihvertfall, og det er jo alltid hyggelig! Sykla innom Jernia på hjemveien og kjøpte med meg litt spraymaling til denne hanen. Som den kjerringa mot strømmen som jeg er har jeg har vært litt fientdlig innstilt til å spraymale alt mulig, men syns det funka på akkurat denne her. Den ser ihvertfall mindre sur ut, og jeg er heller ikke sur lenger. Hallo hvem kan være sur på den dagen hvor man kan sitte ute og spise uten å fryse, og i tillegg spise årets første is!
 Med tanke på at jeg jobber hele påskeuka og reiser bort på påskeaften
må det vel være lov å pynte til påske snart, eller?

13 kommentarer:

 1. Synd du ble skuffet over funnene, eller de manglende funnene på loppemarked. Men det var smart å lakke den da, for den ble litt mindre sur;) Selv har jeg pyntet til påske i dag;) Vet det er tidlig, men pytt!

  SvarSlett
 2. Høres ikke noe trivelig ut når folk blir helt desperate!! Men det er nok slik det har blitt med disse loppemarkeda i de store byene. Der jeg var var det ikke mange under 35 år tror jeg. Mest pensjonister, så der gikk det rolig for seg:) Hanen ble fin med ny drakt!! Klem.

  SvarSlett
 3. Du,jeg er akkurat som deg! Likte å tusle rundt på loppis, men nå kjenner jeg at det er mer og mer pes. Vet ikke om det er fordi at størstedelen av Oslos befolkning flyr mann av huse når loppesessongen åpner, men jeg kjenner bare at det er ikke like morro lenger...

  Koser meg på bruktmarked...der jeg kan gå i fred uten å bli dytta hit og ditt og slipper å presse meg frem hvis det er noe jeg har lyst å titte nærmere på. Nei, da betaler jeg heller et par kroner ekstra og går i fred...

  Når det er sagt, så tusla jeg faktisk bort til naboskolen og leverte litt lopper istad og klarte å få med meg noe hjem også. Det var ikke så sinnsykt mye folk og jeg fikk gå stort sett i fred ;)

  Du, hanen din ble jo kjempefin da! Spraymaling er konge...

  Nei, vi får sette oss i bilen og ruse rundt på litt bruktmarkeder rundt omkring. Det er livet det! Hurra! :) Ha det fint!

  SvarSlett
 4. Ja, det verkar verkligen som att varenda bloggare var på loppis igår. Så mycket loppisfynd att kika på, på alla bloggar.

  Vad tjusig tuppen blev nä rdu speaymålade den! Ett riktigt lyft!

  SvarSlett
 5. Kjenner at jeg blir svett bare med tanken på å kjempe meg fram på et loppemarked- hadde nok gjort som deg, tenker jeg og gått hjem.
  Tøff hane!

  Ha en fin søndagskveld;)

  SvarSlett
 6. Jeg klarer ikke å se hanen lenger, jeg er blitt helt opphengt i ansiktet med ett øye. Ser du det? Hanens øye er øye i ansiktet, og så er det en hengenese og en slags trutmunn under. På siden av hanens hode.

  Hanen ble forresten kjempefin. :)

  SvarSlett
 7. Synes ikke det var så galt jeg, men droppa klærne, på det rommet var det fullt! Jeg var på et loppemarked på Smedstad skole en gang og dit går jeg aldri igjen!! Jeg stod i kø i ti minutter uten at den rikket seg en cm! Jeg pleier å prøve å holde meg unna vestekanten (pga. prisene) og unna sentrum/sentrale strøk (pga. mye folk) På et loppemarked på Stovner i høst fant jeg 2 vattepper og det var nesten ikke folk der - og ihvertfall ingen som var ute etter det samme som meg:)
  Hanen ble tøff - du klarer virkelig å se potensialet i ting! :)

  Forresten; å få barn åpnet en helt ny loppeverden for meg, det er så mye fine brukte leker og barnebøker! Finner jeg ikke noe annet, kommer jeg i det minste hjem med en bok eller 2!

  Ønsker deg en fin uke, Elise! Har du spart en sjokolade til den akk så kjipe mandagen?

  SvarSlett
 8. Jeg ser det, AbluMoo! Jeg ser det!

  SvarSlett
 9. Tror en bil kanskje hadde kurert meg, å kunne kjøre litt utenfor oslo, det er nok der kuppene ligger og venter.
  og ja, jeg ser trutmunnen, og da ble den mye festligere syns jeg!
  Jeg pleier også å se etter bøker, men orket ikke det i går. Kikker alltid etter bøker jeg ahdde selv da jeg var liten :) Og må le meg ihjel, såklart er det tomt for sjokolade, det var det allerede på fredag kveld. Men har mer på lur i kjøleskapet, så nå blir det CSI og kjærestetid på hemsen! Vi tørker klær i stua med vinduene åpne, og ute lukter det sommer. Fin helg altså!

  SvarSlett
 10. Kul hane! Og jeg er helt enig med deg; loppisene i Oslo har blitt skikkelige kjipe de siste årene. Folk ER helt gale - de dytter og presser seg frem og slipper for all del ikke andre til.

  Du får heller ta deg en tur på brukthallen på Sinsen ;-)

  Ha en fin uke ♥

  SvarSlett
 11. Ej, hvor er du sej!! Den er jo blevet vildt flot!!
  Har du set min sorte ugle??

  Knus

  SvarSlett
 12. hahahahah!!! du skriv jævli arti må æ si!!! kjempekul og inspireranes blogg, æ e mekti impregnert altså!!! ;-)

  SvarSlett
 13. Oi, den hanen er jo ikke til å kjenne igjen! Du vet å plukke dine prosjekter med omhu..vellykket! Nå skal jeg full av inspirasjon ut og spraymale de tre horible "gull"-lysestakene jeg har hatt på prosjektlista i et par-tre år. Håper de blir like hvite og fine som hanen din. =) Ps. Jeg orker ikke loppemarkeder etter å ha stått bak disken i korpsårene mine...takke seg til andre handlesteder! ;0)

  SvarSlett