fredag 8. april 2011

Lille koko hottentott

I dag fikk jeg en hentelapp fra posten, og det var en pakke fra Sissel / Lille hottentott, en av mine absolutte favorittblogger. For noen dager siden skrev hun om god karma, og pay it forward. Hun snakket om at hun hadde gjort hemmelig venn av seg, og så kom det en beskrivelse som var veldig fin, og som traff meg litt i magen. Så feide jeg det under teppet, helt frem til i dag, da jeg fikk denne fantastiske overraskelsespakken som denne fantastiske personen har laget til lille meg, som hun aldri har møtt engang! Bare for å ønske meg god påske! Wow, jeg blir helt rørt og spinnvill samtidig jeg! Og det var lissom ikke bare èn ting oppi den pakka, for å si det sånn!
 Nå sitter jeg og knasker på godteriet fra påskeegget og smiler fra øre til øre, mens jeg pønsker på paybacken! Sissel, du er koko - men tusen trilliarder takk! Du er den beste vennen jeg har av de jeg aldri har møtt!

8 kommentarer:

 1. Så utrolig gøy med så fin pakke i posten heldige du :)
  Digger sofakroken under her...
  Ønsker deg en strålende helg!
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Så utrolig koselig gjort! Og for en fantastisk pakke da gitt! Heldige deg :)

  SvarSlett
 3. Så hyggelig - en helgestart til å bli veldig glad av ;) Takker for flott forklart oppskrift på pingvinrangle! Han er en liten skjønning, det har du helt rett i!

  SvarSlett
 4. Herlig! Er jo så koselig å få slike overraskelser, og jeg kan tenke meg at Sissel også har hatt det ganske gøy når hun pakka og sendte den også! Dobbel glede:)

  SvarSlett
 5. Nemmen, så utrolig koselig da :-) !
  Kos deg med godisen og den fine vinduskroken din :) !

  SvarSlett
 6. Snille Sissel! :) så koselig! Nyt snopet og ha en herlig helg. Klem

  SvarSlett
 7. Koselig med sånne venner man ikke har sett, veldig snill venn. ☺

  SvarSlett