søndag 27. mars 2011

Kaktus (som aldri trenger vann - genialt!)

 Inspirert av Karamella har jeg heklet min første kaktus, tok den med i bursdag i går sammen med en flaske vin. Jeg heklet potta, men tror de neste variantene vil være i en vanlig potte slik som Karamella har gjort, det blir lissom litt gøyere da?

Dette bildet har jeg lånt fra planetjune som har laget mønsterne, og du får mønstere til 8 kaktuser for ca 70 kroner, men hun selger også pakker med fire og fire mønstere. Ihvertfall er det kjempefine og detaljerte oppskrifter, og tilogmed egne fremgangsmåter for venstrehendte, det har jeg aldri sett før! Nå er jeg på kaktuskjøret, og det er nok muligheter for å få kjøpt kaktuser av meg etterhvert. God søndagskveld!

10 kommentarer:

 1. Oi, så kule de var! Perfekte for nord-Norge og mørketid (evnt nord-norge og sommer). Plantene mine dør visst uansett årstid.

  SvarSlett
 2. Disse er kjempekule, har også sett dem før...Men jeg har ikke prøvd meg på de ennå!! Man får altfor mange idèer i denne hekle-verdenen, og man rekker ikke over alt...Dette kjenner vel du til også, vil jeg tro... :-)

  SvarSlett
 3. Jeg er forelsket!! Ih, hvor I hæklepiger altså bare har noget kørerne! Jeg elsker det! Elsker madhæklerierne og elsker dine kaktusser! Stort thumbs up til dig lige for en gangs skyld fra mig af :)

  http://blomstertankerogoreringe.blogspot.com

  Hvis du har et minut, må du meget gerne hjælpe mig med en afstemning... kan ikke vælge navn...

  SvarSlett
 4. Du fortsetter å forbause meg! :D

  SvarSlett
 5. Herlig! Takk for inspirasjonen! ;)

  SvarSlett
 6. Det där skulle vara perfekt för mig! Jag är nämligen sämtst i världen på att hålla blommor vid liv. Men en sån där skulle nog inte ens jag kunna ta kål på. :-)

  SvarSlett
 7. Kuleste kaktusene jeg har sett på lenge!!

  SvarSlett
 8. Nej hvor cool - dem må jeg da helt sikkert lave til min lille søns værelse...dejligt børnevenlige...:D

  SvarSlett
 9. Hva med å bruke disse som nåleputer? De mangler jo tross alt pigger :P

  SvarSlett