lørdag 5. mars 2011

Flere rangler i eplabutikken, og litt om give awayen

Først av alt, wow og tusen takk for alle som allerede har meldt seg på gi-borten min! Som den pessimisten jeg er trodde jeg kanskje ikke interessen for denne premien skulle være så voldsom, men heisann det var den visst til de grader! Gøy!

For å klare litt opp i dette med å være følger, var dette et premiss jeg satte fordi jeg ønsket at premien skulle gå til en av dere som følger med meg og som har glede av det jeg driver med. Jeg er ikke så glad i de vanlige give away-reglene, fordi jeg frykter de tiltrekker seg give away-jegerne, som jeg kaller dem. Mulig jeg er paranoid, men jeg hadde lyst til at det er de som følger meg som skal få noe tilbake, og ikke hvem som helst. Jeg ønsker at folk skal følge meg fordi de vil, og ikke fordi de kan vinne noe, og det håper jeg at jeg kan oppnå med disse kjerringa mot strømmen-reglene mine;)

Men som sagt, om du følger meg på den ene eller andre måten, om du har blogg eller ikke - det bryr jeg meg ikke om, og det var derfor jeg skrev at dere vet hvem dere er. Følger du meg så deltar du hvis du vil, jeg har ikke noe måte å kontrollere det og ønsker ikke å kontrollere det heller, men regner med folk vet selv om de kan delta eller ikke. Når det er sagt, tusen takk for alle de snille ordene, at jeg inspirerer dere, og at jeg tilogmed har inspirert folk til å hekle, det hadde jeg aldri drømt om når jeg begynte med dette her.  Men for de som ikke kan hekle (og som ikke har lyst til å lære det heller) ligger det nå flere rangler i eplabutikken.
 Fin gjeng! Jeg har nå heklet 8 rangler denne uka, litt som i gamledager merker jeg. Altså way back when for et halvt år siden... Nå er utvalget litt bedre i butikken, og jeg kan med god samvittighet begynne på vaffellue nummer to. Jeg har brukt den gule lua bare en gang, den er ikke helt riktig i fasongen, og jeg må få noen til å hjelpe meg med å rekke den opp slik at jeg kan strikke den lenger. Mannen min syns nemlig den ser ut som badehette (!), og jeg er litt enig.

4 kommentarer:

 1. Synes det er helt fint at give away kun er fo faste læsere. HVIS jeg engang laver en give away bliver det på samme måde! :-)

  SvarSlett
 2. Da har jeg fått kjøpt Pingvinranglen. Hurra :D Den er så søt. Aperanglen ligger allerede å venter på Mathilde som er på vei.
  Lykke til med runde to av lua.

  SvarSlett
 3. He he, fniser av badehette-kommentaren. Takk for bursdagshilsen, ha en flott helg!

  SvarSlett
 4. Badehette ja...de gutta vet hvordan de skal få sagt det...!

  Jeg tok på meg en grønn tunika en dag mens jeg var gravid. Mannen fniste og sa at jeg så ut som petter pan. Det resulterte i hysterisk gråt fra min side, og mannen har ikke turt å kommentere noe siden...;) Og han har brukt denne historien som en advarsel til andre kommende fedre...hehe...!

  Fortsatt fin lørdag:)

  Klem Sissel

  SvarSlett