fredag 7. januar 2011

Fargefest!

Jeg har handlet stoffpakker av Kaspara, de er vanvittig fine! Jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke stoffene til, men sånt er jo veldig kjekt å ha liggende...
Og så har jeg kjøpt noen små poser til ting og tang. Jeg bruker dem når jeg sender ut små deler, f.eks delene til ape ala kaptein biff-kitet. Det er ikke helt i tråd med alle de fine miljøvennlige tipsene jeg har lest om i eplaforumet, men jeg kjente jeg bare måtte ha disse posene. Og mottageren kan jo bruke dem flere ganger!
Disse har jeg kjøpt på etsy, fra buzzybee, og der har jeg også kjøpt endel knapper til apebamsene.
 De er altså knøtteknøtte små, og veldig fine. Husk å si ifra hvilken farge dere ønsker hvis dere bestiller apeoppskrift og materialpakke, ellers velger jeg farge selv. God helg!

7 kommentarer:

 1. ÅHR! Deilige farger!! Det er så stas at vi går mot lysere tider!!:)

  SvarSlett
 2. Härligt! Vilka fina tyger du fått tag i och söta påsar också. Jag var på gång att beställa från henne men fick hejda mig till slut.. nu ångrar jag mig lite att jag inte köpte ändå ;)

  Grattis till massor av fina inköp!

  SvarSlett
 3. åh, så deilige stoffer! Og posene er jo bare GENIALE!

  SvarSlett
 4. Heisann:)

  Flotte stoffer du har fått tak i der!
  Kan man selge stoffer "innpå her" altså?
  Jeg har nemlig 2 høyskap med hyller stappfulle av stoffer i alle slags farger og mønster - så enten må jeg blåse støv av symaskinen - eller så kan jeg jo selge de billig..hm...:)

  Posene dine falt jeg pladask for - og så de søte knappene da...sukk...

  Ha en god helg!
  Goklem fra Mimmi:)))

  SvarSlett
 5. Hvis du har noen retrostoffer i samlingen tror jeg det er lett å selge. "vanlige" stoffer er jeg ikke sikker på. Prøv!

  SvarSlett
 6. Så masse fint! Man blir glad av slike farger og mønstre!

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 7. Nå har jeg lest og lest og kikket og kikket, og for en herlig blogg du har! :) har nå lagt det til i RSS feederen min og gleder meg til å følge med videre :)

  SvarSlett