tirsdag 9. november 2010

Samlebåndsproduksjon

Jeg har gått for samlebåndsmetoden disse to dagene, jeg pleier alltid å lage to aper på likt, men nå har jeg fleska til med fem stykk. Det er faktisk veldig ok å gjøre det slik, jeg innbiller meg at det går mye raskere. Nå mistet jeg dagslyset før jeg kom i mål, men alle de 10 -TI ranglene jeg har til salgs nå legger jeg ut på blggen og i eplabutikken i morgen.

Ellers har jeg en oppdatering på innlegget jeg skrev om Atelje Margareta. Jeg bestemte meg nemlig for å bestille garnet de hadde til 8 kroner nøstet for å teste det ut. I tillegg bestilte jeg noen maskemarkører, ettersom de jeg pleier å bruke snart var utsolgt. Pakken bestilte jeg 24 oktober, og nå 16 dager seinere har pakken ennå ikke dukket opp. Dette til tross for at det i følge bekreftelsen jeg fikk da jeg bestilte skulles leveres i uke 43, som ikke var forrige uke engang, men uka før der! I dag holdt det på å klikke for meg når pakken ikke lå i postkassa, så jeg tok en telefon dit. De hadde visst vært tom på lageret for noen av delene, så derfor hadde ikke pakken blitt sendt ut før 4. november. Okei, men det er vel vanlig å fortelle sånt til kunden, lurte jeg på. Joda, de pleide jo det da... Men ikke til meg, tydeligvis. Og sender dere det ikke som a-post lurte jeg på (har tross alt betalt 45 kroner i porto). Joda, det var sendt som brev, men fra Sverige. Så hvem vet hvor lang tid dette kan ta. Seriøst, det tar kortere tid å bestille varer fra Australia enn fra denne nettbutikken. I tillegg kunne hun fortelle meg at når det står at pakken leveres i uke 43 så betyr det at den sendes ut fra lageret i uke 43. Veldig lett for kunden å forstå, må jeg si, og når det tar åresvis å sende ut en pakke fra lageret er jo denne informasjonen helt verdiløs.  Nei jenter, hold dere unna!

Til dere som venter på pakker med maskemarkører, jeg er VELDIG lei meg for at ventetiden blir så lang.

4 kommentarer:

 1. Samlebånd ja, så ut som du på bildet har 5 tommeltotter!! Den nettbutikken gir meg assosiasjoner om canal digital.. boksen var gått i stykker og de sendte ut en ny med en gang. Etter 1 uke etterlyste vi den, og det viste seg at de ikke hadde sendt den med en gang. 1 uke etter det fikk vi den endelig og de grunnet forsinkelsen med at boksen ble sendt fra sverige! 2 uker uten tv er 2 episoder uten Grey's det!! Ha en fin kveld, håper postgangen går fort! Klem

  SvarSlett
 2. Tøyse-nettbutikk altså!
  Takk for sensur forresten! Jeg er strålende fornøyd med karakteren;)
  Men altså; det var en grunn til at jeg ikke tok bilde av bakhodet til apen, og hvordan du får til å sy hodet til kroppen slik at det ser pent ut - det skjønner ikke jeg! Så fornøyd, men ikke så fornøyd at jeg vil gi den bort;) Men så er jeg min største kritiker, og alt må alltid være helt perfekt! Du trenger altså ikke frykte at jeg blir en hard konkurrent i nærmeste fremtid! Dessuten er jeg jo ganske snill:)

  SvarSlett
 3. Haha, kanskje det er første punkt i lyvehåndboka - nei den skal sendes med hest og kjerre fra sverige skjønner du! I fjor gikk boksen vår i stykker i påska, fikk helt hetta for at jeg ikke skulle få tatt opp ting og tang. Hva gjorde vi før de boksene lissom?

  Når jeg syr på hodet begynner jeg med et sting bak, så tar jeg et sting foran og et på hver side, så syr jeg to runder rundt. Men øvelse gjør jo mester, tipper de første jeg lagde ikke var særlig fine heller... Men fikk du til blomsten forresten?

  SvarSlett
 4. Nei, har ikke fått prøvd meg på den igjen enda! Ble så frustrert og lei at jeg har lagt det litt på hylla! Men i løpet av helga må jeg vel klare å manne meg opp til det, og da skal jeg følge oppskriften din! Du skal få full rapport;)

  SvarSlett