fredag 12. november 2010

Og derrr kom pakken i posten

I dag kom endelig pakken i posten, skulle tro den var sendt med hest og kjerre istedet for vanlig A-post. Iallefall - garnnøstene i pakken er supersøte. Jeg fikk tips av en leser om at hun hadde sett slike i en butikk på et norgesglass, og det måtte jeg også prøve. De er jo alt for bittesmå og søte til å bruke opp, og jeg har jo ingen garnnøster på glass fra før, så det trengte jeg egentlig...
Men maskemarkørene var ikke så bra som jeg hadde håpet, så derfor har jeg bestilt inn nye fra USA, fra merket Clover som jeg vet er bra. Jeg er tydeligvis en elendig koordinator, for jeg klarer aldri å ordne det slik at jeg har flust av alle rangledelene på likt. Nå er jeg plutselig snart tom for kapsler, og selv om jeg bestilte dem for mange dager siden er de ennå ikke sendt fra USA, og sist tok jo det over tre uker, så selv om jeg håper det går raskere denne gangen er det ikke sikkert jeg klarer å få nok av alt på likt. Løsningen ville sikkert være å bestille 10000 av alle delene, men får meg lissom ikke til å gjøre det heller. Jeg har nok med å oppbevare 7 kilo stuffing, jeg har ikke plass til en milliard ranglekapsler i leiligheten heller... Jeg hadde pakket klar 12 ferdigpakker med rangledeler som egentlig skulle gå til eplabutikken, men de har jeg allerede solgt før de kom så langt. Det er fortsatt bare å maile meg, for jeg kommer ikke til å legge ut varene på epla før jeg har bunkra skikkelig opp. Ellers er det stille i eplabutikken, det viser seg at selv om dere syns jeg kunne skru opp prisene var ikke markedet helt enig. Må tenke litt på hva jeg skal gjøre med akkurat det. Men nå er det helg og fri, og helgen som vi hadde planlagt blir ikke som planlagt, så nå er det blanke ark og endel tid til julegaveproduksjon skulle jeg tro.

2 kommentarer:

 1. Iiik, så søte bittesmå nøster da! Har fylt opp et Norgesglass med gamle silketråder, kjempefint som dekor på arbeidsrommet :) Er litt skummelt når man setter opp priser og det stopper opp med bestillinger. Men du må bare ha litt is i magen og vente å se litt først. Det kan jeg si, men følge mitt eget råd gjør jeg ikke ;)

  SvarSlett
 2. Så underlig at det tok så lang tid da! Jeg har også opplevd at det kan ta laang tid med slik sneglepost. Men det du fikk til slutt, var vakre saker iallefall! Vakre farger på garnet. (Og søte små nøster.) Gleder meg til å se hva du tryller frem!


  (Ta gjerne en tur innom bloggen min om du vil, der er det en give away. Jeg er ny, men starter med friskt mot! Koser meg skikkelig som nyfødt blogger.)

  Ha en finfin lørdag.
  Klemmer fra An-Magritt

  SvarSlett