søndag 24. oktober 2010

wow!

Jeg la ut 12 rangler i eplabutikken i går, og etter bare noen timer var allerede 6 solgt! Det er helt sprøtt, jeg blir så glad, rørt, overraska og forfjamsa :) TUSEN TAKK!
I går kveld prioriterte jeg derfor tv-titting og apelaging, og derfor kan jeg legge ut to nye rangler i butikken i dag. Men - det tar tid å lage aperangler, det vet dere som har prøvd å hekle en selv. Særlig ørene er noe mas, syns jeg. Jeg begynner å tenke litt på å om jeg må skru opp prisene litt... Har noen noen inspill til det? 180 kroner? 190?
Disse ligger ihvertfall ute i butikken nå, til 170 kroner stykk :)

I put 12 rattles out in my shop yesterday, and within a few hours 6 of them were sold out. wow! I'm grateful, happy and surprised :)

15 kommentarer:

 1. Grattis! Det er moro, og vel fortjent! Synes lett du kan ta 200 for disse ranglene! :)

  SvarSlett
 2. De er jo så utrolig fine! Hvis du solgte seks stykker i løpet av en kveld, kan du skru opp prisen med god samvittighet, de er tross alt håndheklet. Jeg synes du skal ta 200 pr. stykk, det har alle i Norge råd til : )

  SvarSlett
 3. Enig, tag 200 kr for dem :-) De er så fine og vil folk have dem, vil de også betale 30 kr mere end nu.
  Det er et stort stykke arbejde du laver.
  Kram Helle ;-)

  SvarSlett
 4. Jeg stemmer i; 200 per stykk for originalt håndarbeid av god kvalitet er fortsatt rimelig.

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Helt enig med de andre! Synes godt du kan ta 200 kr for ranglene dine!

  SvarSlett
 7. Pffft, hvorfor ikke 250? De er godt kjent, og 200-250 kr er ikke en upris. Sånne på ROOM og andre interiørbutikker går jo for enda mer.

  SvarSlett
 8. Enig med de andre damene her. Syns aperaglen vi gav til lille Liam var knallfin og så absolutt verdt 200 kroner. Stå på!

  SvarSlett
 9. De er jo så fine, ikke rart de blir revet vekk. Moro. ☺

  SvarSlett
 10. Så gøy at ranglene går som varmt hvetebrød :) Vel fortjent. Er enige med damene over her i at du godt kan ta 200 for dei kule og nydelige apene dine!

  SvarSlett
 11. Jeg bestilte en av ranglene dine i går - til tross for at jeg kan hekle og at du har lagt ut oppskriften. Blant annet fordi jeg synes prisen er lav, særlig når jeg tenker på hvor lang tid jeg ville brukt på alt "pirket" som disse krever. Jeg synes godt du kan skru opp prisen til 200 kr minimum.
  Gleder meg til å få rangla i hus!

  SvarSlett
 12. Skru opp, du må jo tenke hva du får i timen for å lage dem, og folk betaler godt for håndlagde ting :)

  SvarSlett
 13. Lillebror skal få en ape, syns prisen er verdt å kjøpe fremfor å lage.. har jo faktisk prøvd meg og kom så langt som apehode uten ører. Det tar tid og det er et godt argument for at du kan sette opp prisen! Dessuten ble ikke mitt apehode halvparten så søt som dine!! Gleder meg til den kommer i hus!

  SvarSlett
 14. Skulle bare mangle, de er Nyyyydelige og så unike! Ingenting er så fint som handlaget!
  Og prisen kan du GODT sette opp!

  SvarSlett
 15. Takk for alle kommentarer, så søte og samstemte dere er! Det er vel et spørsmål om tilbud-etterspørsel. Det er ikke mange månedene siden jeg diskuterte priser med Gunn, men da var det snakk om andre veien fordi ting gikk litt treigt. Men å tenke hvor mye jeg tjener i timen orker jeg ikke å tenke på, fordi det er jo snakk om peanuts omtrent. Men det hadde vært gøy å tjene sånn ca paranøtter eller noe sånn i den størrelsen :)

  SvarSlett