tirsdag 5. oktober 2010

Malingstull

Vi oppdaget dessverre at et av rådene vi fikk i malebutikken var et elendig råd, som nå medfører endel ekstraarbeid (og enda lenger tid med KAOS på kjøkkenet). Vi må nemlig male et ekstra strøk på alle veggene, og den ene veggen må pusses ned og startes på nytt igjen :( Det var en liten strek i regninga, særlig siden vi egentlig ikke hadde tenkt å male i det hele tatt... En liten bivirkning er også at jeg plutselig ser at alt i leiligheten burde males. Inngangsdøra, bokhylla, listene på badet... Høres det kjent ut for noen?

Oppvaskmaskinen skal ut, inn kommer en ny integrert oppvaskmaskin i vanlig 60 cm størrelse, og vedsiden av kommer det en integrert vaskemaskin. Små forandringer altså, men det betyr for oss at vi slipper å dusje oppi vaskemaskinen, og det er jo ganske luksus i seg selv :)

Den forrige eieren valgte rødt kjøkken, og vi fortsetter med det selv om jeg ikke er hundre prosent fornøyd med fargen (den er litt kald). Hvis vi skulle bodd her i årevis hadde jeg garantert benyttet meg av pickyliving. Det er et svensk firma som lager fronter til IKEA-stammer. Du kan velge alle mulige farger ut fra NCS, og de freser ut håndtak og lager kjempelekre ting. Er ikke spesielt dyrt heller. Sjekk det ut hvis du har lyst på nytt kjøkken!

The kitchen is a mess as you can see, and it's going to stay that way a while longer, as the paint shop gave us some bad advice. We'll need to redo some of it :( The previous owners of our apartment chose the colour for the kitchen, and we're sticking with it allthough I'm not a 100% happy with it.

4 kommentarer:

 1. Ingenting kjipere enn når malingsjobben plutselig må gjøres på nytt!! Æsj!

  Men hold motet oppe, sluttresultatet blir jo som regel bra:)

  SvarSlett
 2. Fader så irriterende! Høres kjent ut ja, også det med at man plutselig ser behovet for å male både det ene og det andre i tillegg...

  SvarSlett
 3. Uffameg!!! Det var jo innmari kjipt! Det er jo egentlig sånn at man kunne tenke seg å kringlevri den som gav deg tipset i utganspunktet. Bare sånn bittelitt!

  SvarSlett
 4. Jeg gjentar meg selv....men den leiligheten deres ser bare så utrolig lekker ut!! Skjønner det er tøft mens det står på med oppussing: Men, guriland så deilig det er når det er ferdig!!:)

  SvarSlett